Open Zomerleesclub: De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry (VOL)

14 augustus 2019, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen! De Bibliotheek Eemland en Senia leesclubs organiseren op woensdag 14 augustus een “open” leesclubbijeenkomst in de Bibliotheek Het Eemhuis. Besproken wordt 'De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry' van Rachel Joyce. Liesbeth Ram, ambassadeur Senia leesclubs, zal het gesprek leiden.

De Open Zomerleesclub is inmiddels vol.

Wilt u meedoen, dan kunt u zich aanmelden bij liesbeth.ram@senia.nl. U ontvangt een digitale leeswijzer. De leeswijzer geeft de literaire aspecten weer van het boek en er staan discussiepunten in, zodat u zich kunt voorbereiden op het gesprek. De Bibliotheek Eemland heeft een leeskringkoffer met 8 exemplaren van de betreffende titel. U kunt vanaf 3 juli het exemplaar afhalen aan de balie van de Bibliotheek het Eemhuis.

Tijdens de bijeenkomst wordt u geïnformeerd over de werkwijze van Senia leesclubs en de leeskringenservice van de Bibliotheek Eemland, en als u enthousiast bent geworden kunt u zich aanmelden om deel te nemen aan een Senia leesclub.