Voorleesfeestje Kikker is Kikker in het Eemhuis

14 april 2019, 15:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kosten: gratis

Het is weer bijna tijd voor een Voorleesfeestje! Deze keer wordt het boek "Kikker is Kikker" van Max Velthuijs voorgelezen. Het laat kinderen op grappige wijze zien dat iedereen anders is, maar dat dát nou juist zo leuk is. Je bent goed zoals je bent!

Kom gezellig naar "Kikker is Kikker" luisteren. Als het verhaal afgelopen is, trekken we de knutselspullen uit de kast en gaan we knutselen!

#033leestvoor

Deze actie vindt plaats in het kader van #033leestvoor. De actie wordt mogelijk gemaakt door gemeente Amersfoort, die hiermee aansluit bij de landelijke campagne Geef een (prenten) boek cadeau. Amersfoortse partijen, zoals de boekhandel, de Bibliotheek Eemland, de gemeente, scholen, kinderdagverblijven, de VoorleesExpress en Scholen in de Kunst zetten zich gezamenlijk in om van de actie een succes te maken. 

Waarom voorlezen?

Voorlezen is niet alleen gezellig, het is ook belangrijk. Het vergroot de woordenschat van kinderen en helpt ze om de wereld om zich heen te begrijpen. Daarom organiseert de Bibliotheek regelmatig voorleesfeestjes. 

Aanmelden

De toegang is gratis, wel graag even aanmelden via de website. Onze adviesleeftijd voor deze activiteit is 2 tot 7 jaar. Ouders hoeven zich niet aan te melden.