Presentatie Digitaal nalaten in Leusden

25 september 2019, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: € 10,-

Hoe draagt u uw digitale nalatenschap over aan uw nabestaanden? En wat kunt u doen met de apparaten, accounts, sociale mediaprofielen en abonnementen van de overledene wanneer deze niets heeft overgedragen? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de presentatie Digitale nalatenschap in de Bibliotheek Leusden op woensdag 25 september van 10.00 tot 12.00 uur.

Het leven is steeds digitaler geworden. We zijn op tal van vlakken online actief. Daarnaast regelen instanties en overheden hun zaken steeds vaker digitaal. Iedereen zorgt natuurlijk dat al zijn of haar online gegevens goed zijn beveiligd. Met wachtwoorden die lastig te raden of te kraken zijn, en die niemand kent. Maar als iemand komt te overlijden zijn die goed beveiligde accounts voor niemand toegankelijk. Weinig mensen staan hierbij stil, zo blijkt uit onderzoek van SeniorWeb.

De presentatie Digitaal nalaten is georganiseerd in samenwerking met Gilde Leusden en via de website van Gilde Leusden kunt u zich aanmelden.