Workshop Foto's op de iPad en de iPhone

12 november 2018, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Kosten: € 15,-

Wilt u uw iPad of iPhone gebruiken als camera en de mogelijkheden ontdekken om foto's te bewerken en te delen? Volg dan de workshop Foto's op de iPad en de iPhone, een samenwerking tussen de Bibliotheek Eemland, Gilde Leusden en Seniorweb. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten op 12 en op 19 december van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

Steeds meer mensen gebruiken de iPhone en de iPad als fototoestel, om foto's te bewerken en te delen met anderen.
De App camera en de App Foto's op de iPad en de iPhone zijn de bij de laatste updates flink aangepakt en bieden nu alle mogelijkheden om schitterende foto's te maken.
Bovendien is er de mogelijkheid om te zien waar de foto gemaakt is en herkent uw iPhone of iPad gezichten en voorwerpen die op uw foto's staan.
In de cursus wordt verder uitgelegd wat je moet doen om je foto's te synchroniseren met andere apparaten en hoe je ze veilig in de iCloud kunt bewaren.

U kunt zich via de webisite van Gilde Leusden aanmelden voor deze workshop.