DigiD

• Informatiebijeenkomst Cursus Omgaan met de digitale overheid Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Steeds meer overheidszaken kunt u regelen via internet. Dit doet u vaak met uw DigiD. Heeft u nog niet zoveel ervaring met de computer of komt u hier niet helemaal uit? Dan is de cursus 'Omgaan met de digitale overheid' iets voor u. Kom donderdag 21 februari om 14.00 uur naar het Eemhuis voor meer informatie over deze cursus.

do 21 feb

• Informatiebijeenkomst Cursus Omgaan met de digitale overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Steeds meer overheidszaken kunt u regelen via internet. Dit doet u vaak met uw DigiD. Heeft u nog niet zoveel ervaring met de computer of komt u hier niet helemaal uit? Dan is de cursus 'Omgaan met de digitale overheid' iets voor u. Kom vrijdag 15 maart om 10.00 uur naar het Eemhuis voor meer informatie over deze cursus.

vr 15 mrt

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | het Eemhuis

Vindt u het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus omgaan met de digitale overheid en DigiD bij de Bibliotheek.

do 04 apr

do 11 apr