Leeskringen

• Open Zomerleesclub: De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry (VOL) Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Interesse om deel te nemen aan een leesclub, maar de stap nog niet gezet? Dan heeft u nu de kans om het eens te proberen! De Bibliotheek Eemland en Senia leesclubs organiseren op woensdag 14 augustus een “open” leesclubbijeenkomst in de Bibliotheek Het Eemhuis. Besproken wordt 'De onwaarschijnlijke reis van Harold Fry' van Rachel Joyce. Liesbeth Ram, ambassadeur Senia leesclubs, zal het gesprek leiden.

wo 14 aug

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

wo 14 aug

wo 11 sep

wo 09 okt

wo 13 nov

wo 11 dec

• Foto's maken met je iPhone Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Woensdag 18 december om 10.00 uur kunt u in de Bibliotheek Leusden deelnemen aan de workshop Foto's maken met je iPhone.

wo 18 dec