• Lezing: Griet op de Beeck Bekijk details

20:00 | Hotel Schimmel

De Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck komt op uitnodiging van Rotary, de Bibliotheek Eemland en de Bibliotheek Scherpenzeel maandagavond 25 maart om 20.00 uur in Hotel Restaurant Schimmel in Woudenberg.

ma 25 mrt

• Kunstlezing ‘Hockney - Van Gogh. The Joy of Nature' Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Baarn

Op de dinsdagochtend geeft drs Gees-Ineke Smit een reeks Kunstlezingen in de Bibliotheek Baarn. De lezingen vormen een goede basis voor een bezoek aan komende tentoonstellingen die in Nederland te zien zijn. Deze keer gaat het over het thema 'Hockney - Van Gogh. The Joy of Nature'.

di 26 mrt

• Boekenweek - Interview met Adriaan van Dis Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | Bergkerk (Dr. Abraham Kuyperlaan 2, Amersfoort)

Op donderdag 28 maart, tijdens de Boekenweek, organiseert de Bibliotheek Eemland in samenwerking met de Algemene Boekhandel een lezing van Adriaan van Dis over het boekenweekthema 'De moeder, de vrouw.' Ivan Borghstijn interviewt Van Dis over zijn werk in relatie tot dit thema.

do 28 mrt