Taalhuis Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 27)

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

do 25 jul

• Theaterworkshop in Baarn Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | de Bibliotheek Baarn

Taalhuis Baarn organiseert deze zomer samen met theaterdocent Erica Bilder een theaterworkshop voor 15 jaar en ouder. De workshop bestaat uit vijf ochtenden en start op vrijdag 26 juli.

vr 26 jul

Van 14:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Kom in de zomervakantie op de maandagmiddag naar de Bibliotheek Baarn voor de leukste spelletjes. Van 14.00 tot 16.30 uur. Toegang gratis.

ma 29 jul

do 01 aug