Resultaat 31 - 40 (van 207)

• Schrijfcafé Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | De Nieuwe Erven

Elke tweede maandagochtend van de maand kunt u in De Nieuwe Erven terecht om te schrijven. U bent van harte welkom van 9.30 - 11.30 uur.

• Voorleesfeestje Kikker is Kikker in ABC Zonneparel Bekijk details

14:15 | ABC Zonneparel

Het is weer bijna tijd voor een Voorleesfeestje! Deze keer wordt het boek "Kikker is Kikker" van Max Velthuijs voorgelezen. Het laat kinderen op grappige wijze zien dat iedereen anders is, maar dat dát nou juist zo leuk is. Je bent goed zoals je bent!

• Nederlandse taallessen in Leusden Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

In samenwerking met Taalhuis Leusden verzorgt NL educatie Nederlandse taallessen op maandagavond van 19.00 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Leusden. Deze lessen zijn voor mensen die al ingeburgerd zijn of niet inburgeringsplichtig zijn.

• Schrijfclub – NT2 Creatief Schrijven Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Cultuurboerderij De Nieuwe Erven (de Kwekerij)

Schrijft u graag gedichten en verhalen? Of wilt u leren hoe u verhalen en gedichten schrijft? Doe dan mee met de Schrijfclub en oefen op een leuke manier de Nederlandse taal. Van 13.30 tot 15.30 uur in Cultuurboerderij De Nieuwe Erven (de Kwekerij), Heiligenbergerweg 144 in Amersfoort.

di 09 apr

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

• Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

• Informatiepunt Leeskringen in Het Eemhuis Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Zevende terras de Bibliotheek het Eemhuis

Elke tweede woensdag van de maand van 11.00-12.00 uur, voorafgaand aan het Boek van de Maand-gesprek, zit Senia-ambassadeur Liesbeth Ram klaar om vragen te beantwoorden over leeskringen.

• Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

• Cursus Google Foto's Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Legt u alle mooie momenten vast en heeft u inmiddels honderden foto's? Dan is de cursus Google Foto’s iets voor u. Google Foto's is een slimme opslagservice voor al uw foto’s en video’s. De cursus van twee bijeenkomsten start op woensdag 10 april van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 10 apr

• Voorleesfeestje Kikker is Kikker in ABC Kruiskamp (Vlindervallei) Bekijk details

14:30 | ABC Kruiskamp (Vlindervallei)