Resultaat 31 - 40 (van 168)

• Nederlandse taallessen in Leusden Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

In samenwerking met Taalhuis Leusden verzorgt NL educatie Nederlandse taallessen op maandagavond van 19.00 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Leusden. Deze lessen zijn voor mensen die al ingeburgerd zijn of niet inburgeringsplichtig zijn.

ma 10 jun

• Cursus Android tablet/smartphone voor beginners in Het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

In samenwerking met Seniorweb organiseert de Bibliotheek Eemland de cursus Android voor beginners. De cursus start dinsdag 11 juni van 10.00 tot 12.00 uur in het de Bibliotheek het Eemhuis en bestaat uit vijf lessen.

di 11 jun

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

• Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

• Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 13 jun

• Muziek in de Bieb Bekijk details

11:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar de Draak

Op zaterdag kunt u in de espressobar luisteren naar muziek, uitgevoerd door leerlingen van Scholen in de Kunst. De leerlingen zijn tussen 11.00 en 12.00 uur te horen.

za 15 jun

• CoderDojo Amersfoort Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Bij CoderDojo Amersfoort leren kinderen tussen de 7 en 17 jaar programmeren, robots in elkaar zetten, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer. De Dojo wordt opgezet en georganiseerd door vrijwilligers.

za 15 jun

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Het Eemhuis

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. U bent van harte welkom op elke eerste donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur en elke derde maandag van de maand van 13.30 - 15.30 uur. Het Digitaal Hulpplein in het Eemhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Eemland, Seniorweb en de KBO.

ma 17 jun

• Nederlandse taallessen in Leusden Bekijk details