Resultaat 51 - 60 (van 168)

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

• Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

• Boek van de maand-gesprek "Baarn Leest" Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur.

27 juni 2019 | Het Eemhuis

Lukt het jou niet om je goed voor te bereiden? Dan is StudyShare de perfecte oplossing. Kom drie keer 45 minuten leren/studeren en vind de rust die je thuis niet kan vinden.

do 27 jun

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 27 jun

• Verhalenpodium Waar Gebeurd: Via Internet Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Het KAdECafé

'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse 'The Moth'. Het thema van deze middag is 'Via Internet'.

zo 30 jun

2 juli 2019 | Het Eemhuis

di 02 jul

3 juli 2019 | Het Eemhuis