Resultaat 1 - 10 (van 149)

• Voorleesfeestje 'Deze ridder zegt NEE' Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Op woensdag 19 juni is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Baarn. Het feestje begint om 15.30 uur. Dit keer lezen we het boek 'Deze ridder zegt NEE' voor.

• Computer- en internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

19 juni 2019 | Het Eemhuis

Lukt het jou niet om je goed voor te bereiden? Dan is StudyShare de perfecte oplossing. Kom drie keer 45 minuten leren/studeren en vind de rust die je thuis niet kan vinden.

20 juni 2019 | Het Eemhuis

do 20 jun

• Digitaal inloopspreekuur DigiDiek Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Servicepunt Eemdijk

Onder de naam DigiDiek wordt elke maand een digitaal spreekuur gehouden in Bieb op Diek, het servicepunt Eemdijk van de Bibliotheek Eemland. U bent van harte welkom van 9.30-11.30 uur voor al uw vragen op digitaal gebied.

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

• Omgaan met de digitale overheid en DigiD Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Steeds meer overheidszaken kunt u regelen via internet. Dit doet u vaak met uw DigiD. Heeft u nog niet zoveel ervaring met de computer of komt u hier niet helemaal uit? Dan is de cursus 'Omgaan met de digitale overheid' iets voor u. De cursus start op vrijdag 21 juni in de Bibliotheek het Eemhuis.

vr 21 jun

• Boekpresentatie: Adriënne Nijssen - Het paradijs ontvlucht Bekijk details

14:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Op 23 juni is de boekpresenatie van de Eemlandse auteur Adriënne Nijssen. ‘Het paradijs ontvlucht’ is een verhaal over wanhoop, twijfel, keuzes maken en uit het niets een nieuw leven opbouwen. Wellicht een eigen paradijs creëren. Nijssen schrijft op directe en indringende wijze over een vrouw die zich ontworstelt aan Jehovah’s getuigen en haar leven opnieuw gestalte probeert te geven.

zo 23 jun

• Nederlandse taallessen in Leusden Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

In samenwerking met Taalhuis Leusden verzorgt NL educatie Nederlandse taallessen op maandagavond van 19.00 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Leusden. Deze lessen zijn voor mensen die al ingeburgerd zijn of niet inburgeringsplichtig zijn.

ma 24 jun

25 juni 2019 | Het Eemhuis