Resultaat 1 - 10 (van 122)

• Nederlandse taallessen in Leusden Bekijk details

Van 19:00 tot 21:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

In samenwerking met Taalhuis Leusden verzorgt NL educatie Nederlandse taallessen op maandagavond van 19.00 tot 21.30 uur in de Bibliotheek Leusden. Deze lessen zijn voor mensen die al ingeburgerd zijn of niet inburgeringsplichtig zijn.

ma 10 dec

• Internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met internet.

• Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

• MegaKerstkoor Scholen in de Kunst Bekijk details

19:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Woensdagavond 12 december zingen de zangcursisten van Scholen in de Kunst samen kerstliederen in de Bibliotheek het Eemhuis. Zangers van alle leeftijden en niveaus vormen speciaal voor deze avond het Eemhuis MegaKerstkoor. Vooraf aan dit spektakel kunnen bezoekers om 19:15 uur bij de Espressobar naar een kerstverhaal luisteren.

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 13 dec

• Muziek in de Bieb Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar de Draak

Op zaterdag kunt u in de espressobar luisteren naar muziek, uitgevoerd door leerlingen van Scholen in de Kunst. De leerlingen zijn tussen 11.00 en 12.00 uur te horen.

za 15 dec

• Boekpresentatie: Sylvia Visser Bekijk details

14:00 | KAdECafé

Op zaterdag 15 december presenteert Sylvia Visser haar nieuwe boek. Muzikant Emma Lou komt tijdens de boekpresentatie optreden.

za 15 dec

• Presentatie gedichtenbundel Stem die baart - Ali Şerik Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Keizaal

Op 16 december presenteert Ali Şerik zijn gedichtenbundel 'Stem die baart'. De boekpresentatie in de Keizaal start om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De zaal opent om 14.00 uur.

zo 16 dec

• Gouden Boekjes-tentoonstelling Bekijk details

17 december 2018 t/m 11 januari 2019 | de Bibliotheek het Eemhuis

Enkele illustraties uit de Gouden Boekjes-serie komen in de Bibliotheek het Eemhuis tot leven! De tekeningen zijn levensgroot gemaakt en zijn vanaf 17 december tot en met 11 januari door het hele Eemhuis te bezichtigen. Naast dat de illustraties te zien zijn, kunnen bezoekers ook meedoen aan een speurtocht.

17 dec t/m 11 jan

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Het Eemhuis

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. U bent van harte welkom op elke eerste donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur en elke derde maandag van de maand van 13.30 - 15.30 uur. Het Digitaal Hulpplein in het Eemhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Eemland, Seniorweb en de KBO.

ma 17 dec