Resultaat 1 - 10 (van 235)

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Vathorst (2-8 jaar) Bekijk details

Van 11:30 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Vathorst

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op zaterdagochtend voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

za 17 aug

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Het Eemhuis

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. U bent van harte welkom op elke eerste donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur en elke derde maandag van de maand van 13.30 - 15.30 uur. Het Digitaal Hulpplein in het Eemhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Eemland, Seniorweb en de KBO.

ma 19 aug

• Spelletjesmiddag in Baarn Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Kom in de zomervakantie op de maandagmiddag naar de Bibliotheek Baarn voor de leukste spelletjes. Van 14.00 tot 16.30 uur. Toegang gratis.

ma 19 aug

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Hoogland (2-8 jaar) Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Hoogland

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagochtend voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Leusden (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagmiddag voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Woudenberg (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Woudenberg

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek het Eemhuis (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Bunschoten (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Baarn (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

wo 21 aug

• Lezing: Marco Willemse - Den Treek-Henschoten - een familielandgoed ontsluierd Bekijk details

19:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Deze avond krijgt u een intrigerend kijkje achter de schermen van het grote particuliere landgoed Den Treek-Henschoten. De lezing wordt gegeven door schrijver en journalist Marco Willemse. Waar u ook woont in Amersfoort, Leusden, Woudenberg, Maarn, Driebergen of Zeist, in een mum van tijd zit u midden in de uitgestrekte bossen van landgoed Den Treek-Henschoten.