Annie M.G. Schmidt

• Voorleesfeestje In de voetsporen van Annie M.G. Schmidt in Hoogland Bekijk details

11:00 | de Bibliotheek Hoogland

In de Bibliotheek besteden we dit keer aandacht aan de opvolgers van Annie M.G. Schmidt! Wie zijn de nieuwe Nederlandse kinderboekenschrijvers? Wie schrijft net zulke grappige versjes als Annie? Bestaan er nog andere peuter-hoofdpersonen naast Jip & Janneke? Welk boek wordt een voorleesklassieker zoals Pluk van de Petteflet?

za 25 mei

• Voorleesfeestje In de voetsporen van Annie M.G. Schmidt in Vathorst Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek Vathorst

wo 29 mei