Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 59)

• Meespeelvoorstelling 'Een huis voor Harry' in Baarn Bekijk details

Van 15:30 tot 16:00 | de Bibliotheek Baarn

Ben je tussen de 2 en 7 jaar oud? Kom dan woensdag 20 februari om 15.30 uur naar de Bibliotheek Baarn en doe mee met de meespeelvoorstelling 'Een huis voor Harry'.

wo 20 feb

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

do 21 feb

• Kunstlezing ‘Rembrandt’ Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Baarn

Op de dinsdagochtend geeft drs Gees-Ineke Smit een reeks Kunstlezingen in de Bibliotheek Baarn. De lezingen vormen een goede basis voor een bezoek aan komende tentoonstellingen die in Nederland te zien zijn. Deze keer gaat het over het thema ‘Rembrandt’.

di 26 feb

• Boek van de maand-gesprek "Baarn Leest" Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur.

wo 27 feb

do 28 feb

• BoekStart Babyfestijn Bekijk details

11:00 | Alle vestigingen

Zaterdag 2 maart organiseert de Bibliotheek Eemland het gratis BoekStart Babyfestijn op alle vestigingen. Om 11.00 uur start de workshop Voorlezen voor baby’s in de vorm van een interactieve babyquiz. Leer tijdens het BoekStart Babyfestijn alles over voorlezen aan baby’s, want voorlezen aan baby’s is belangrijk. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen! Kom zaterdag 2 maart gratis met je baby van 0 of 1 jaar naar een van de vestigingen van de Bibliotheek Eemland.

za 02 mrt

do 07 mrt

• Lezing: "Vrouwen aan het werk" tijdens Internationale Vrouwendag Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | de Bibliotheek Baarn

Vrijdagavond 8 maart (Internationale Vrouwendag) is kunsthistorica Gees-Ineke Smit in de Bibliotheek Baarn om de lezing "Vrouwen aan het werk" te verzorgen. U bent van harte welkom van 20.00 tot 21.30 uur. De toegang bedraagt € 7,50 per persoon, inclusief een hapje en drankje.

vr 08 mrt

do 14 mrt

• Voorleesfeestje 'De wiebelbillenboogie' Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek Baarn

Op woensdag 20 maart is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Baarn. Het feestje begint om 15.30 uur. Dit keer lezen we het boek 'De wiebelbillenboogie' voor.

wo 20 mrt