Baarn

Resultaat 1 - 10 (van 56)

• Spelletjesmiddag in Baarn Bekijk details

Van 14:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Baarn

Kom in de zomervakantie op de maandagmiddag naar de Bibliotheek Baarn voor de leukste spelletjes. Van 14.00 tot 16.30 uur. Toegang gratis.

ma 19 aug

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Baarn (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagmiddag voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

wo 21 aug

• Boek van de maand-gesprek "Baarn Leest" Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | de Bibliotheek Baarn

Iedere laatste woensdag van de maand is er een Boek van de maand-gesprek met schrijvers en lezers in de Bibliotheek Baarn. Het gesprek vindt plaats van 12.30 tot 13.15 uur.

wo 28 aug

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Baarn (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:30 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

wo 28 aug

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Gratis advies voor iedereen die wil leren omgaan met de computer, beter wil leren lezen, schrijven of de Nederlandse taal spreken.

wo 04 sep

• Voorleesfeestje Het eerste nijlpaard op de maan Bekijk details

15:30 | de Bibliotheek Baarn

Op woensdag 11 september is het weer tijd voor een voorleesfeestje in de Bibliotheek Baarn. Het feestje begint om 15.30 uur. Dit keer is het thema Roald Dahl. We hebben een boek uitgezocht van een schrijver die qua stijl sterk aan Dahl doet denken.

wo 11 sep

wo 11 sep