Bunschoten

Resultaat 1 - 10 (van 191)

Van 15:30 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagmiddag voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

wo 24 jul

wo 31 jul

wo 07 aug

wo 14 aug

wo 21 aug

wo 28 aug

• Spreekuur Taalhuis Bunschoten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen over het leren van de Nederlandse taal? Of wil je de computer nu ook echt leren gebruiken? Is lezen of schrijven moeilijk voor jou? Wil je graag dat iemand jou thuis helpt met de Nederlandse taal? Voor deze en andere vragen kom je naar het spreekuur.

ma 02 sep

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

wo 04 sep

• Taalcafé Kleurrijk Bunschoten Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

wo 04 sep

• Taalcafé Kleurrijk Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

do 05 sep