Bunschoten

Resultaat 1 - 10 (van 237)

• Beter leren lezen en schrijven in Bunschoten Bekijk details

Van 18:30 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Vind je lezen en schrijven moeilijk en wil je daar iets aan doen? Taalhuis Bunschoten kan je helpen!

ma 21 jan

• Spreekuur Taalhuis Bunschoten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen over het leren van de Nederlandse taal? Of wil je de computer nu ook echt leren gebruiken? Is lezen of schrijven moeilijk voor jou? Wil je graag dat iemand jou thuis helpt met de Nederlandse taal? Voor deze en andere vragen kom je naar het spreekuur.

ma 21 jan

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Lees mee met de Leesclub Makkelijk lezen in de Bibliotheek Bunschoten op de woensdagochtend.

wo 23 jan

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

wo 23 jan

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

do 24 jan

• Beter leren lezen en schrijven in Bunschoten Bekijk details

Van 18:30 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

ma 28 jan

• Spreekuur Taalhuis Bunschoten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

ma 28 jan

• Leesclub Makkelijk Lezen in Bunschoten Bekijk details

• Voorleesfeestje 'Een huis voor Harry' in Bunschoten Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Bunschoten

Alle kinderen van 2 tot 6 jaar zijn uitgenodigd voor het Voorleesfeestje 'Een huis voor Harry'. Kom woensdag 30 januari om 15.30 uur naar de Bibliotheek Bunschoten voor het verhaal over Harry de kat. Na het verhaal trekken we de knutselspullen uit de kast en gaan we knutselen!

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten