Cursussen Gilde Leusden

• Cursus De Digitale Overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Contact met de overheid gaat steeds meer digitaal. Informatie vindt u op websites en uw zaken regelt u online met uw DigiD. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Volg dan de cursus De Digitale Overheid van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Seniorweb. De eerste bijeenkomst is op woensdag 9 januari van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 09 jan

• Cursus Android tablet Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Hebt u een Andoid tablet aangeschaft en wilt u deze leren bedienen? Dan is deze cursus iets voor u. Tijdens vier bijeenkomsten leert u hoe u met uw tablet kunt internetten, e-mailen en hoe u apps kunt installeren en gebruiken. Verder krijgt u veel praktische tips. De cursus Android tablet is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb en start op woensdag 9 januari van 14.00 tot 16.00 uur.

wo 09 jan

• Workshop WhatsApp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Wilt u WhatsApp leren gebruiken? Kom dan naar de workshop WhatsApp op woensdag 30 januari van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden. De workshop is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb.

wo 30 jan

• Cursus iPhone in de Bibliotheek Leusden Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Wilt u leren hoe u uw iPhone optimaal kunt instellen? Hoe u berichten kunt versturen en ontvangen en meer over het gebruik van de iPhone? Volg dan de cursus iPhone van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Senoirweb. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 februari van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 06 feb

• Cursus: Windows 10 Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Heeft u een laptop met Windows 10? Dan is deze cursus misschien iets voor u. U krijgt uitvoerig uitgelegd hoe Windows 10 is opgebouwd en hoe u ermee werkt. De cursus start woensdag 6 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Eemland.

wo 06 mrt

• Cursus Android smartphone in Leusden Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Wilt u leren hoe u uw Android smartphone optimaal kunt instellen? Hoe u berichten kunt versturen en ontvangen en meer over het gebruik van uw smartphone? Volg dan de cursus Android smartphone van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Senoirweb. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 06 mrt