Cursussen Gilde Leusden

• Cursus De Digitale Overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Contact met de overheid gaat steeds meer digitaal. Informatie vindt u op websites en uw zaken regelt u online met uw DigiD. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Volg dan de cursus De Digitale Overheid van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Seniorweb. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op woensdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 04 sep

• Cursus Android tablet Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Hebt u een Andoid tablet aangeschaft en wilt u deze leren bedienen? Dan is deze cursus iets voor u. Tijdens vier bijeenkomsten leert u hoe u met uw tablet kunt internetten, e-mailen en hoe u apps kunt installeren en gebruiken. Verder krijgt u veel praktische tips. De cursus Android tablet is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb en start op woensdag 4 september van 14.00 tot 16.00 uur.

wo 04 sep

• Cursus: Leer uw iPhone beter kennen Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Gilde Leusden organiseert samen met de Bibliotheek Eemland en Seniorweb vanaf woensdag 2 oktober de cursus 'Leer uw iPhone beter kennen'. De cursus (bestaande uit 4 lessen) vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden. De andere lessen zijn op woensdag 9, 16 en 23 oktober.

wo 02 okt

• Workshop WhatsApp Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Wilt u WhatsApp leren gebruiken? Kom dan naar de workshop WhatsApp op woensdag 30 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden. De workshop is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb.

wo 30 okt

• Cursus: Windows 10 Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Heeft u een laptop met Windows 10? Dan is deze cursus misschien iets voor u. U krijgt uitvoerig uitgelegd hoe Windows 10 is opgebouwd en hoe u ermee werkt. De cursus start woensdag 6 november van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

wo 06 nov

• Presentatie Tips en handigheden voor de Mac in Leusden Bekijk details

11 december 2019 | de Bibliotheek Leusden

Heeft u een Mac aangeschaft en wilt u meer weten over wat u met uw Mac kunt, kom dan naar de presentatie Tips en handigheden voor de Mac op woensdag 11 december om 10.00 uur in de Bibliotheek Leusden. De presentatie is in samenwerking met Gilde Leusden en Seniorweb.

wo 11 dec

• Foto's maken met je iPhone Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Woensdag 18 december om 10.00 uur kunt u in de Bibliotheek Leusden deelnemen aan de workshop Foto's maken met je iPhone.

wo 18 dec