Digitale Cursus/Workshop

Resultaat 1 - 10 (van 59)

• Cursus De Digitale Overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Contact met de overheid gaat steeds meer digitaal. Informatie vindt u op websites en uw zaken regelt u online met uw DigiD. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Volg dan de cursus De Digitale Overheid van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Seniorweb. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is op woensdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

• Cursus Android tablet Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Hebt u een Andoid tablet aangeschaft en wilt u deze leren bedienen? Dan is deze cursus iets voor u. Tijdens vier bijeenkomsten leert u hoe u met uw tablet kunt internetten, e-mailen en hoe u apps kunt installeren en gebruiken. Verder krijgt u veel praktische tips. De cursus Android tablet is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb en start op woensdag 4 september van 14.00 tot 16.00 uur.

wo 11 sep

wo 18 sep

• Presentatie Digitaal nalaten in Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Hoe draagt u uw digitale nalatenschap over aan uw nabestaanden? En wat kunt u doen met de apparaten, accounts, sociale mediaprofielen en abonnementen van de overledene wanneer deze niets heeft overgedragen? Deze onderwerpen komen aan bod tijdens de presentatie Digitale nalatenschap in de Bibliotheek Leusden op woensdag 25 september van 10.00 tot 12.00 uur.

wo 25 sep

wo 25 sep