Digitale Cursus/Workshop

Resultaat 1 - 10 (van 110)

• Cursus omgaan met de digitale overheid en DigiD Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | het Eemhuis

Vindt u het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus omgaan met de digitale overheid en DigiD bij de Bibliotheek.

do 25 apr

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Gilde Leusden en Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere maandag plaats in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

ma 29 apr

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

wo 01 mei

ma 06 mei