Digitale Cursus/Workshop

Resultaat 1 - 10 (van 101)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Gilde Leusden en Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere maandag plaats in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

ma 18 feb

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

wo 20 feb

• Informatiebijeenkomst Cursus Omgaan met de digitale overheid Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Steeds meer overheidszaken kunt u regelen via internet. Dit doet u vaak met uw DigiD. Heeft u nog niet zoveel ervaring met de computer of komt u hier niet helemaal uit? Dan is de cursus 'Omgaan met de digitale overheid' iets voor u. Kom donderdag 21 februari om 14.00 uur naar het Eemhuis voor meer informatie over deze cursus.

do 21 feb

ma 25 feb

wo 27 feb

ma 04 mrt

• Cursus: Windows 10 Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Heeft u een laptop met Windows 10? Dan is deze cursus misschien iets voor u. U krijgt uitvoerig uitgelegd hoe Windows 10 is opgebouwd en hoe u ermee werkt. De cursus start woensdag 6 maart van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Eemland.

• Cursus Android smartphone in Leusden Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Wilt u leren hoe u uw Android smartphone optimaal kunt instellen? Hoe u berichten kunt versturen en ontvangen en meer over het gebruik van uw smartphone? Volg dan de cursus Android smartphone van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Senoirweb. De eerste bijeenkomst is op woensdag 6 maart van 14.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

ma 11 mrt