Digitale Cursus/Workshop

Resultaat 1 - 10 (van 93)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Gilde Leusden en Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere maandag plaats in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

ma 17 dec

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met internet.

wo 19 dec

ma 24 dec

ma 31 dec

wo 02 jan

ma 07 jan

• Cursus De Digitale Overheid Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Leusden

Contact met de overheid gaat steeds meer digitaal. Informatie vindt u op websites en uw zaken regelt u online met uw DigiD. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Volg dan de cursus De Digitale Overheid van Gilde Leusden in samenwerking met de Bibliotheek Eemland en Seniorweb. De eerste bijeenkomst is op woensdag 9 januari van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Leusden.

• Cursus Android tablet Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Leusden

Hebt u een Andoid tablet aangeschaft en wilt u deze leren bedienen? Dan is deze cursus iets voor u. Tijdens vier bijeenkomsten leert u hoe u met uw tablet kunt internetten, e-mailen en hoe u apps kunt installeren en gebruiken. Verder krijgt u veel praktische tips. De cursus Android tablet is een samenwerking tussen Gilde Leusden, de Bibliotheek Eemland en Seniorweb en start op woensdag 9 januari van 14.00 tot 16.00 uur.

ma 14 jan