Digitale Cursus/Workshop

Resultaat 1 - 10 (van 89)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

wo 19 jun

• Omgaan met de digitale overheid en DigiD Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Steeds meer overheidszaken kunt u regelen via internet. Dit doet u vaak met uw DigiD. Heeft u nog niet zoveel ervaring met de computer of komt u hier niet helemaal uit? Dan is de cursus 'Omgaan met de digitale overheid' iets voor u. De cursus start op vrijdag 21 juni in de Bibliotheek het Eemhuis.

vr 21 jun

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Gilde Leusden en Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere maandag plaats in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

ma 24 jun

wo 26 jun