Het Eemhuis

Resultaat 1 - 10 (van 74)

• Omgaan met de digitale overheid en DigiD Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Steeds meer overheidszaken kunt u regelen via internet. Dit doet u vaak met uw DigiD. Heeft u nog niet zoveel ervaring met de computer of komt u hier niet helemaal uit? Dan is de cursus 'Omgaan met de digitale overheid' iets voor u. De cursus start op vrijdag 21 juni in de Bibliotheek het Eemhuis.

vr 21 jun

• Boekpresentatie: Adriënne Nijssen - Het paradijs ontvlucht Bekijk details

14:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Op 23 juni is de boekpresenatie van de Eemlandse auteur Adriënne Nijssen. ‘Het paradijs ontvlucht’ is een verhaal over wanhoop, twijfel, keuzes maken en uit het niets een nieuw leven opbouwen. Wellicht een eigen paradijs creëren. Nijssen schrijft op directe en indringende wijze over een vrouw die zich ontworstelt aan Jehovah’s getuigen en haar leven opnieuw gestalte probeert te geven.

zo 23 jun

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

wo 26 jun

• Optreden jongerenkoor Bruis van Scholen in de Kunst Bekijk details

Van 15:45 tot 17:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar De Draak

Op 26 juni treedt het jongerenkoor Bruis van Scholen in de Kunst op bij Espressobar De Draak.

wo 26 jun

• Verhalenpodium Waar Gebeurd: Via Internet Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Het KAdECafé

'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse 'The Moth'. Het thema van deze middag is 'Via Internet'.

zo 30 jun

wo 03 jul

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Het Eemhuis

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. U bent van harte welkom op elke eerste donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur en elke derde maandag van de maand van 13.30 - 15.30 uur. Het Digitaal Hulpplein in het Eemhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Eemland, Seniorweb en de KBO.

do 04 jul

wo 10 jul

• Boek van de maand-gesprek in Het Eemhuis Bekijk details

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

wo 10 jul

• Lezing: Rik Brinkhorst - De buurt was veilig Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De buurt was veilig is het levensverhaal van een Avron, een kansarm opgroeiend kind uit De Bloemenbuurt, zoals er ook nu nog zo velen zijn.

do 11 jul