Het Eemhuis

Resultaat 1 - 10 (van 81)

• Boekpresentatie: Sylvia Visser Bekijk details

14:00 | KAdECafé

Op zaterdag 15 december presenteert Sylvia Visser haar nieuwe boek. Muzikant Emma Lou komt tijdens de boekpresentatie optreden.

za 15 dec

• Muziek in de Bieb Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar de Draak

Op zaterdag kunt u in de espressobar luisteren naar muziek, uitgevoerd door leerlingen van Scholen in de Kunst. De leerlingen zijn tussen 11.00 en 12.00 uur te horen.

za 15 dec

• Presentatie gedichtenbundel Stem die baart - Ali Şerik Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - Keizaal

Op 16 december presenteert Ali Şerik zijn gedichtenbundel 'Stem die baart'. De boekpresentatie in de Keizaal start om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De zaal opent om 14.00 uur.

zo 16 dec

• Gouden Boekjes-tentoonstelling Bekijk details

17 december 2018 t/m 11 januari 2019 | de Bibliotheek het Eemhuis

Enkele illustraties uit de Gouden Boekjes-serie komen in de Bibliotheek het Eemhuis tot leven! De tekeningen zijn levensgroot gemaakt en zijn vanaf 17 december tot en met 11 januari door het hele Eemhuis te bezichtigen. Naast dat de illustraties te zien zijn, kunnen bezoekers ook meedoen aan een speurtocht.

17 dec t/m 11 jan

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 13:30 tot 15:30 | Het Eemhuis

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. U bent van harte welkom op elke eerste donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur en elke derde maandag van de maand van 13.30 - 15.30 uur. Het Digitaal Hulpplein in het Eemhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Eemland, Seniorweb en de KBO.

ma 17 dec

• Boekpresentatie: Chantal van Leest - Ons feilbare denken op het werk Bekijk details

Van 19:00 tot 20:30 | de Bibliotheek Het Eemhuis - Espressobar De Draak

Chantal van der Leest schreef het boek 'Ons feilbare denken op het werk' gedeeltelijk bij de espressobar in de Bibliotheek Het Eemhuis. Haar boekpresentatie is in Het Eemhuis helemaal op zijn plek. U bent van harte welkom op maandagavond 17 december vanaf 19.00 uur.

ma 17 dec

• Internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Seniorweb de internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere woensdag plaats in de Bibliotheek het Eemhuis van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die weinig tot geen ervaring hebben met internet.

wo 19 dec

• Gratis optreden vertellersduo Dá Fhili Bekijk details

Van 20:30 tot 22:00 | Het Eemhuis - vloer Archief Eemland

Iedere derde woensdagavond van de maand komt vertellersduo Dá Fhili naar het Eemhuis om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Daan en David, die samen Dá Fhili vormen, komen twee verhalen improviseren binnen een bepaald thema of literair genre.

wo 19 dec

• Internetcursus voor beginners Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

wo 02 jan

• Dag Dromen! - expositie met originele tekeningen van illustrator Marije Tolman Bekijk details

3 oktober 2018 t/m 6 januari 2019 | Het Eemhuis - Kunstuitleen

Het vaak dromerige werk van illustrator Marije Tolman is vanwege de Kinderboekenweek in Het Eemhuis te bewonderen. Het maken van goede illustratie voor een kinderboek is een kunstvorm op zich. Kom langs en oordeel zelf.

03 okt t/m 06 jan