Hoogland

Resultaat 1 - 10 (van 14)

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 27 dec

• Workshop Minecraft Kids Active Bekijk details

28 december 2018 | De Bibliotheek Hoogland

Bouwfanaten opgelet! Tijdens de kerstvakantie kan je in de Bibliotheek Hoogland meedoen aan een workshop Minecraft. Bouw 28 december mee!

vr 28 dec

do 10 jan