Hoogland

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 25 apr

do 09 mei

• Lezing ‘Geopark Heuvelrug in oprichting’ Bekijk details

20:00 | de Bibliotheek Hoogland

Het Burgeriniatief Geopark Heuvelrug probeert de Unesco-status van ‘Geopark’ te verwerven voor de gehele Heuvelrug, vanaf de Grebbeberg tot aan het Gooi. Een Geopark is een gebied van wereldniveau, met unieke aardkundige waarden en forse reliëfverschillen, in combinatie met een gevarieerde natuur en een rijke cultuurhistorie. Kees de Heer van de IVN-afdeling Amersfoort geeft de lezing over ‘Geopark Heuvelrug in oprichting’.

vr 10 mei

• Kinderjurybijeenkomst Hoogland Bekijk details

15:00 | de Bibliotheek Hoogland

Maak kennis met nieuwe boeken tijdens de Kinderjurybijeenkomsten in de Bibliotheek, deel verhalen over je lievelingsboeken en doe mee aan The Voice Books.

di 21 mei

do 13 jun