Hoogland

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Hoogland (2-8 jaar) Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Hoogland

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagochtend voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

wo 21 aug

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Hoogland (2-8 jaar) Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | de Bibliotheek Hoogland

wo 28 aug

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 29 aug

do 12 sep