Hoogland

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 28 feb

• BoekStart Babyfestijn Bekijk details

11:00 | Alle vestigingen

Zaterdag 2 maart organiseert de Bibliotheek Eemland het gratis BoekStart Babyfestijn op alle vestigingen. Om 11.00 uur start de workshop Voorlezen voor baby’s in de vorm van een interactieve babyquiz. Leer tijdens het BoekStart Babyfestijn alles over voorlezen aan baby’s, want voorlezen aan baby’s is belangrijk. Natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen! Kom zaterdag 2 maart gratis met je baby van 0 of 1 jaar naar een van de vestigingen van de Bibliotheek Eemland.

za 02 mrt

do 14 mrt