In Amersfoort

Resultaat 1 - 10 (van 99)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

wo 24 jul

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek het Eemhuis

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagmiddag voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

wo 24 jul

• Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Dorpshuis de Neng

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in Dorpshuis de Neng. U bent van harte welkom op elke tweede en laatste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking van de Bibliotheek Hoogland, Dorpshuis de Neng en Seniorweb.

do 25 jul

• Lezing: Jan Carel van Dijk - 125 jaar Amersfoortse Horeca Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

De horeca in Amersfoort kent een lange geschiedenis. Het verhaal van de afgelopen 125 jaar wordt tijdens deze middag verteld aan de hand van prachtige oude ansichtkaarten. Deels is er nog het nodige te herkennen, maar veel beroemde zaken zijn verdwenen. De mooie plaatjes daarvan brengen de herinnering weer helemaal terug en wekken nostalgische gevoelens op.

vr 26 jul

wo 31 jul

wo 31 jul

• Digitaal Hulpplein in het Eemhuis Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Het Eemhuis

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek het Eemhuis. U bent van harte welkom op elke eerste donderdag van de maand van 10.00 - 12.00 uur en elke derde maandag van de maand van 13.30 - 15.30 uur. Het Digitaal Hulpplein in het Eemhuis is een samenwerking van de Bibliotheek Eemland, Seniorweb en de KBO.

do 01 aug

wo 07 aug