iPad-cursus

Resultaat 1 - 10 (van 16)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | het Eemhuis

Deze cursus gaat nader in op het gebruik van de iPad en/of iPhone. Onderwerpen als e-mail, internet en applicaties worden verder uitgediept.

di 19 mrt

di 26 mrt

di 02 apr

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | het Eemhuis

Vindt u het lastig om met de computer een afspraak te maken bij de gemeente? Om online werk te zoeken bij het UWV? Of om digitaal huur- en zorgtoeslag aan te vragen? Volg dan de cursus omgaan met de digitale overheid en DigiD bij de Bibliotheek.

do 04 apr

di 09 apr