Jongeren

Resultaat 1 - 10 (van 22)

19 juni 2019 | Het Eemhuis

Lukt het jou niet om je goed voor te bereiden? Dan is StudyShare de perfecte oplossing. Kom drie keer 45 minuten leren/studeren en vind de rust die je thuis niet kan vinden.

wo 19 jun

20 juni 2019 | Het Eemhuis

do 20 jun

25 juni 2019 | Het Eemhuis

di 25 jun

26 juni 2019 | Het Eemhuis

wo 26 jun

27 juni 2019 | Het Eemhuis

do 27 jun

2 juli 2019 | Het Eemhuis

di 02 jul

3 juli 2019 | Het Eemhuis

wo 03 jul

4 juli 2019 | Het Eemhuis

do 04 jul

• Workshop Morsemachine maken (7+) Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Houd je van techniek? Kom dan lekker knutselen en maak samen met je vader/moeder je eigen seinsleutel om morsecodes te versturen. Spannend, want morse was een van de eerste digitale geheimtalen. Na deze workshop kan jij ook stiekem geheimtaal naar je vriendjes en vriendinnetjes seinen.

ma 26 aug

• Workshop Micro:Bit Maker Kit (9+) Bekijk details

Van 13:30 tot 16:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Bijna iedereen is bekend met het klassieke computerspelletje Snake. Maar… hoe wordt zo’n spel eigenlijk gemaakt? En zou je dat zelf ook kunnen doen? Nou en of! Deze middag leer je hoe.

ma 26 aug