Klik & Tik

Resultaat 1 - 10 (van 75)

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | Het Eemhuis (Medialokaal | 4e etage)

Heeft u ook moeite met de computer of internet? Kom dan naar de cursus Klik & Tik.

wo 19 jun

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | De Bibliotheek Leusden

De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Gilde Leusden en Seniorweb de gratis internetcursus Klik & Tik. Deze cursus vindt iedere maandag plaats in de Bibliotheek Leusden van 10.00 tot 12.00 uur. De cursus is bedoeld voor mensen die moeite hebben met hun weg te vinden op het internet.

ma 24 jun

wo 26 jun