Leeskringen

Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Oprichtingsbijeenkomst leesclub Moderne literatuur Bekijk details

14:00 | de Bibliotheek het Eemhuis - espressobar De Draak

In de Bibliotheek het Eemhuis wordt op vrijdag 26 april om 14.00 uur een nieuwe leesclub Moderne Literatuur opgericht. De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia samen met de Bibliotheek Eemland.

vr 26 apr

• Regiomiddag voor leesgroepen Frans Bekijk details

14:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Senia nodigt de leesclubs Frans uit voor een voorjaarsbijeenkomst met informatie over de nieuwe literatuurlijst, uitwisseling van ervaringen, en verdieping in de Franse literatuur. Op dinsdagmiddag 30 april zijn de leeskringen Frans welkom in Bibliotheek het Eemhuis.

di 30 apr

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

wo 08 mei

wo 12 jun