Leeskringen

Resultaat 1 - 10 (van 21)

Van 11:00 tot 12:00 | Zevende terras de Bibliotheek het Eemhuis

Elke tweede woensdag van de maand van 11.00-12.00 uur, voorafgaand aan het Boek van de Maand-gesprek, zit Senia-ambassadeur Liesbeth Ram klaar om vragen te beantwoorden over leeskringen.

wo 13 mrt

Van 12:30 tot 13:15 | Het Eemhuis (Espressobar)

Bij Espressobar de Draak, op het bovenste terras van de Bibliotheek het Eemhuis, kunt u elke tweede woensdag van de maand tussen 12.30 en 13.15 uur naar de Boek van de Maand-gesprek komen. De toegang is gratis.

wo 13 mrt

• Informatiebijeenkomst Leeskring Japanse literatuur Bekijk details

19:30 | de Bibliotheek het Eemhuis - Espressobar De Draak

Vindt u de Japanse cultuur ook intrigerend? Wilt u daar wel eens meer over weten door Japanse literatuur te lezen? De Bibliotheek Eemland richt samen met Senia de leesclubs Japanse Literatuur op. Als u interesse hebt, kunt u 15 maart naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek het Eemhuis komen.

vr 15 mrt

wo 10 apr