Literatuur

• Nacht van de Literatuur - Peter Buwalda Bekijk details

Van 20:00 tot 22:00 | de Bibliotheek het Eemhuis

Op zaterdag 21 september komt Peter Buwalda vanwege de Nacht van de Literatuur naar de Bibliotheek het Eemhuis. Buwalda is schrijver en columnist. Vóór zijn succesvolle debuutroman 'Bonita Avenue' uitkam, was hij journalist en redacteur bij diverse uitgeverijen. Tijdens de Nacht van de Literatuur interviewt Tyche van Bommel Buwalda in de hal van het Eemhuis.

za 21 sep

• Cultuurcafé: lezing Caroline Nelissen - De Krantenjongen Bekijk details

20:15 | Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg

De Woudenbergse schrijfster Caroline Nelissen vertelt 26 september in de Bibliotheek Woudenberg hoe haar biografische roman 'De Krantenjongen' tot stand kwam.

do 26 sep

• Verhalenpodium Waar Gebeurd Bekijk details

Van 17:00 tot 18:30 | Het KAdECafé

'Waar gebeurd' is een verhalenpodium waar echte mensen, echte verhalen vertellen, gebaseerd op het Amerikaanse 'The Moth'. Het thema van deze middag is nog niet bekend.

zo 29 sep

• Verhalenpodium Waar Gebeurd Bekijk details