Medialab

• Workshop Game design Bekijk details

Van 10:00 tot 12:30 | de Bibliotheek het Eemhuis

Kom games ontwerpen met Bloxels. Kinderen ontdekken tijdens deze workshop van Medialab wat een spel nu precies een 'goed' spel maakt, werken dit uit met Bloxels en uiteindelijk mag er natuurlijk ook gespeeld worden! Deze manier van ontwerpen heet ook wel ‘design thinking’. De workshop is woensdag 23 oktober in de Bibliotheek het Eemhuis. Er is een workshop om 10.00 uur en eentje om 13.30 uur.

wo 23 okt

• Workshop Game design Bekijk details