Taalcafe

Resultaat 1 - 10 (van 130)

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

wo 20 feb

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

do 21 feb

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

do 21 feb

wo 27 feb