Taalhuis

Resultaat 1 - 10 (van 127)

Van 10:00 tot 11:30 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Oefen de Nederlandse taal in de Leesclub Makkelijk Lezen. Samen boeken lezen en hierover praten. De Leesclub komt elke maandag bij elkaar van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Leusden.

• Beter leren lezen en schrijven in Bunschoten Bekijk details

Van 18:30 tot 20:30 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Vind je lezen en schrijven moeilijk en wil je daar iets aan doen? Taalhuis Bunschoten kan je helpen!

• Spreekuur Taalhuis Bunschoten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen over het leren van de Nederlandse taal? Of wil je de computer nu ook echt leren gebruiken? Is lezen of schrijven moeilijk voor jou? Wil je graag dat iemand jou thuis helpt met de Nederlandse taal? Voor deze en andere vragen kom je naar het spreekuur.

• Taalcafé in de Bibliotheek Leusden Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Leusden

Iedere dinsdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Leusden. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

di 18 dec

• Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

do 20 dec

ma 24 dec