Taalhuis

Resultaat 1 - 10 (van 204)

Van 10:30 tot 12:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere donderdag is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

do 22 aug

do 29 aug

• Spreekuur Taalhuis Bunschoten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Heb je vragen over het leren van de Nederlandse taal? Of wil je de computer nu ook echt leren gebruiken? Is lezen of schrijven moeilijk voor jou? Wil je graag dat iemand jou thuis helpt met de Nederlandse taal? Voor deze en andere vragen kom je naar het spreekuur.

ma 02 sep

• Taalcafé in de Bibliotheek Baarn Bekijk details

4 september 2019, 19:30 t/m 5 september 2019, 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Baarn

Iedere woensdagavond is er Taalcafé in de Bibliotheek Baarn. Nieuwe mensen ontmoeten en veel Nederlands spreken, dat doet u bij het Taalcafé!

04 sep t/m 05 sep

Van 19:30 tot 21:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke woensdagavond kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

wo 04 sep

Van 09:30 tot 11:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten

Elke donderdagochtend kunt u in de Bibliotheek Bunschoten samen oefenen met de Nederlandse taal bij Taalcafé Kleurrijk Bunschoten. We drinken koffie, praten met elkaar, leren over de Nederlandse cultuur en oefenen met de Nederlandse taal op de computer.

do 05 sep

do 05 sep

• Spreekuur Taalhuis Bunschoten Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Bunschoten