Vathorst

Van 11:30 tot 13:00 | Elke week | de Bibliotheek Vathorst

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op zaterdagochtend voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

za 17 aug

za 24 aug

za 31 aug

• BoekStart Babyfestijn Bekijk details

BoekStart babyfestijn Van 11:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Vathorst

Feest voor baby's tijdens het BoekStart babyfestijn! Tijdens dit feestje zijn er verschillende workshops, zoals: muziek op schoot, voorlezen aan baby's en gebaren voor baby's.

za 21 sep