Woudenberg

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Woudenberg (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Woudenberg

Tijdens de zomervakantie gaan we iedere week op woensdagmiddag voorlezen in de Bibliotheek! Na afloop is er limonade en koffie/thee voor de ouders en wordt er gekleurd of geknutseld.

wo 21 aug

• Zomervoorlezen in de Bibliotheek Woudenberg (2-8 jaar) Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | Elke week | de Bibliotheek Woudenberg

wo 28 aug

Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Woudenberg

Heeft u vragen over uw tablet of smartphone. Loopt u vast als het gaat om e-books of internet? Kom dan voor gratis hulp en advies naar het Digitaal Hulpplein in de Bibliotheek Woudenberg. U bent van harte welkom op elke eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur. Het Digitaal Hulpplein is een samenwerking met Gilde Leusden.

do 05 sep

• Cultuurcafé: lezing Caroline Nelissen - De Krantenjongen Bekijk details

20:15 | Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg

De Woudenbergse schrijfster Caroline Nelissen vertelt 26 september in de Bibliotheek Woudenberg hoe haar biografische roman 'De Krantenjongen' tot stand kwam.

do 26 sep

• Alles Kidz: Maak kennis met een VR-bril Bekijk details

Van 13:30 tot 16:30 | Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg

Altijd zelf eens virtual reality willen ervaren? Zet een VR-bril van de Bibliotheek op en stap een andere wereld binnen. Maak dingen mee die je in het echte leven nooit zou doen, zoals een landing op de maan met de Apollo 11. Het kan allemaal in de wereld van virtual reality.

wo 02 okt

do 03 okt

• Lezing: Natuur, landschap en voedselproductie in Nederland en in de Gelderse Vallei Bekijk details

Frank Berendse 20:00 | Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg

Frank Berendse, hoogleraar natuurbeheer en plantenecologie, vertelt 7 oktober tijdens zijn lezing hoe sterk natuur en landschap verbonden zijn met de manier waarop ons voedsel wordt geproduceerd. Deze lezing is in de Bibliotheek Woudenberg en vindt plaats in het kader van WAUW!denberg.

ma 07 okt

do 07 nov

• Huiskamer Filmquiz in Cultuurhuis Woudenberg Bekijk details

Huiskamer filmquiz 20:15 | Cultuurhuis, dé Huiskamer van Woudenberg

Houdt u van- of weet u veel over films, verfilmde boeken en filmmuziek? Dan is de Huiskamerquiz op vrijdag 15 november in de Bibliotheek Woudenberg ècht iets voor u!

vr 15 nov

do 05 dec