BoekStart viert 10-jarig bestaan

Gepubliceerd op: 4 december 2018 15:35

Dit jaar bestaat BoekStart tien jaar. Om dit te vieren lanceert BoekStart de Gouden Wikkelactie, waarbij de vinder van een gouden wikkel een mooi prijzenpakket ontvangt.

Gouden Wikkelactie

De Bibliotheek Eemland doet mee met de Gouden Wikkelactie. Iedere baby die wordt ingeschreven als lid van de Bibliotheek Eemland, ontvangt een gratis koffertje met daarin twee boekjes. Wie in de maand december zijn of haar baby lid maakt en in het BoekStartkoffertje een gouden wikkel vindt, ontvangt een mooi prijzenpakket.

BoekStart

Een heel decennium lang is het hoofddoel van BoekStart hetzelfde gebleven: het bevorderen van voorlezen aan jonge kinderen. Plezier in lezen leidt tot een betere taal- en spraakontwikkeling. Het is dus heel belangrijk dat kinderen al heel jong ontdekken hoe leuk boekjes zijn!

De Bibliotheek biedt met BoekStart een gratis lidmaatschap voor de allerjongsten, het BoekStartkoffertje als cadeau bij inschrijving en een BoekStart collectie met baby- en peuterboekjes om te lenen. Ook organiseert de Bibliotheek regelmatig leuke activiteiten voor ouders en jonge kinderen.

Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekeemland.nl/BoekStart