Boekenmarkt en Kunstmarkt op 13 juli op het Eemplein

Gepubliceerd op: 8 juli 2019 12:29

Op zaterdag 13 juli wordt er op het Eemplein een gezellige Boekenmarkt en Kunstmarkt georganiseerd door Winkeliersvereniging Eemplein in samenwerking met Bibliotheek Eemland en Scholen in de Kunst in het Eemhuis. De toegang tot de markt is gratis.

Boekenmarkt en Kunstmarkt

Bezoekers kunnen snuffelen bij de diverse kraampjes en net dat ene boek vinden waar ze al lang naar zochten. Het is ook nog mogelijk om deel te nemen aan de boekenmarkt. Inschrijven is verplicht.

Op de kunstmarkt vindt u een aanbod van vele kunstvormen. En natuurlijk vertellen de kunstenaars u graag over hun drijfveren en technieken.

Amersfoortse Schrijvers

De volgende Amersfoortse schrijvers zullen deelnemen aan de boekenmarkt en hun werk verkopen en signeren. Philip L. Teepe, Betty Sluyzer, Roby Bellemans, Tjitske Jansen, Frans Rummens, Magda van der Ende, Lena Landauer, Rob Böhm, Karin Horst, Jan Hille Noordhof, Paolo Giuseppin, Marten Beerman en Marlies Souren.

Voorlezen

Kinderen, ouders en grootouders zijn welkom in de gezellige voorleestent op het Eemplein. Om 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 uur, 15.00 uur en 16.00 uur lezen de medewerkers van de VoorleesExpress en van de Bibliotheek voor met hulp van het vertelkastje van de bibliotheek. Ieder uur is er een nieuw avontuur! Iedereekn kan ook zelf even lekker een boekje komen lezen. De toegang is gratis.