De winnaars van de Kinderjuryloterij zijn bekend

Gepubliceerd op: 9 april 2019 12:21

Heb je Kinderjuryboeken gelezen? En je stembriefje ingevuld en ingeleverd bij de Bibliotheek? Dan doe je automatisch mee met de Kinderjuryloterij en maak je elke week kans op een prijsje. De winnaars van afgelopen weken zijn bekend!

Tijdens de Kinderjuryperiode wordt elke week een stembriefje getrokken uit de stembus. Op dit stembriefje staat de winnaar van de Kinderjuryloterij van de week.

Dit zijn de winnaars:

Week 13

• Bunschoten: Henrike v.Twillert, 6 jaar, Opa en Oma Oelewapper van M. Busser en R. Schroder. Cijfer: 10.
  • Eemhuis: Jade, 11 jaar, Twister van Juliette Forrest. Cijfer: 9.
  • Hoogland: Hannah Talsma, 9, Meiden willen winnen van Vivian den Hollander. Cijfer: 9.
  • Leusden: Sanne, 9 jaar, Lotte Wirwar de babyzitvriendinnen. Cijfer: 9.
  • Vathorst: Mees Brinkhuis, 6 jaar, Wilde Wilma en het eiland vol gaten van Till Jochen. Cijfer: 10.
  • Woudenberg: Twan, 8 jaar, Episch avontuur van Liz Pichon. Cijfer: 6.

Week 14

• Baarn: Chiara Rubbio, 9 jaar, Plotseling pony Het gekste paard van stal. Cijfer: 8.
  • Bunschoten: Christian vd Brink, 9 jaar, Dagboek van een taekwondo. Cijfer: 10.
  • Eemhuis: Tyler, 6 jaar, De beesten van boer Bert. Cijfer 7.
  • Hoogland: Reda Aabid, 6 jaar, De familie Boef en het lollycomplot / Anders Sparring. Cijfer: 10.
  • Leusden: Sven Otter, 8 jaar, Die mop is top! van Paul van Loon. Cijfer: 8.
  • Vathorst: Emily Caitlin, 11 jaar, De jongen die draken kweekte – Andy Shepherd. Cijfer: 9.
  • Woudenberg: Nelske, 8 jaar, Het geheim van de nachtschool - Maren Stoffels. Cijfer: 10.

Week 15

• Baarn: Nog niet bekend
  • Bunschoten: Lieke Malestein, 10 jaar, Foeksia’s allegrootste vriend. Cijfer: 7.
  • Eemhuis: Loek, 7 jaar, De woonbootbende. Cijfer: 8.
  • Hoogland: Tess van Hell, 8 jaar, De kikkerbilletjes van de Koning / Janneke Schotveld. Cijfer: 10.
  • Leusden: Leen, 11 jaar, Lotte laat maar – Willeke Brouwer. Cijfer: 10.
  • Vathorst: Silke, 10 jaar, Winston- Spion met snorharen van Frauke Scheunemann. Cijfer: 10+
  • Woudenberg: Theodoor, 6 jaar, Het dikke dierenboek-Marianne Busser.

Week 16

• Baarn: Nog niet bekend
  • Bunschoten: Quinten, Wombat en vos - avonturen in de stad. Cijfer: 10.
  • Eemhuis: Jan, 7 jaar, Sport is top – Fiona Rempt. Cijfer: 9.
  • Hoogland: Auke Muller, 9 jaar, Kruip in de huid van een viking / Anita Ganeri. Cijfer: 9.
  • Leusden: Hannah vd Grond, 8 jaar, Britt en Esra: paardenvriendinnen voor altijd – Joke Reijnders. Cijfer: 10.
  • Vathorst: Feline Rinzema, 7 jaar, Vos en Haas Het maatje van Haas -Sylvia Vanden Heede. Cijfer: 7.
  • Woudenberg: Brianna Wittenberg, 12 jaar, Dagboek van een Muts Liefdes kriebels – Rachel Renee Russel. Cijfer: 9.

Week 17

• Baarn: Nog niet bekend
  • Bunschoten: Jarah Werrie, 9 jaar, Froekje op Terschelling. Cijfer: 9.
  • Eemhuis: Zeynep, 9 jaar, Wat doen we met de juf – Paul van Loon. Cijfer: 7.
  • Hoogland: Iris Kooistra, De zeer bloedstollende expeditie van Herre. Cijfer 10.
  • Leusden: Sarah Bassa, 8 jaar, Ella Mijn dagboek, vriendinnen voor altijd. Cijfer: 10.
  • Vathorst: Floris Post, Agent & Boef lol in de lucht – Tjibbe Veldkamp & Kees de Boer. Cijfer 10.
  • Woudenberg: Hilde van der Lee, Samen een team Fiona Rempt. Cijfer 10.

Week 18

• Baarn: Nog niet bekend
  • Bunschoten: Nathanja de Haan, 8 jaar, Theater Popcorn. Cijfer: 8.
  • Eemhuis: Silke, 8 jaar, De Gorgels en het geheim van de gletsjer. Cijfer: 10.
  • Hoogland: Ferdinand Doorn, 7 jaar, Wombat & Vos: avonturen in de stad / Terry Denton. Cijfer: 10.
  • Leusden: Tim van Hamersveld, 9 jaar, Alles wat je moet weten over scheten – Sanne de Bakker. Cijfer: 10.
  • Vathorst: Lisanne Prinsen, 8 jaar, Haren vol banaan – Erik van Os. Cijfer: 9.
  • Woudenberg: Milouw Witbraad, 6 jaar, Heksje Lilly betovert het schoolfeest. Cijfer: 10.

Week 19

• Baarn: Nog niet bekend
  • Bunschoten: Regine Blotenburg, 7 jaar, Kijk toch uit juf - Corien Oranje. Cijfer: 10.
  • Eemhuis: Renske Versluis, 7 jaarWarrior Cats: Stemmen van de nacht. Cijfer: 9.
  • Hoogland: Nog niet bekend
  • Leusden: Sven Otter, 8 jaar, Die mop is top! – Paul van Loon. Cijfer: 8.
  • Vathorst: Annika Boshuis, 8 jaar, De eilandenruzie – Jozua Douglas. Cijfer: 9.5.
  • Woudenberg: Celeste vd Linde, 7 jaar, Juf gaat trouwen Elisabeth Mollema. Cijfer: 10.

Week 20

• Baarn: Nog niet bekend
  • Bunschoten: Josje Matthijssen, 9 jaar, Ponyclub superhetty’s op tv. Cijfer: 9.
  • Eemhuis: Yi Yu, 11 jaar, Prinses Floortje en het magische ei. Cijfer: 8.
  • Hoogland: Ruben Ruijgers, 9 jaar, Masters of Spinjitzu: Garmadon aan de Macht!. Cijfer: 8.
  • Leusden: Nog niet bekend
  • Vathorst: Laure Lievers, 6 jaar, Borre de Piraat – Jeroen Aalbers. Cijfer: 10.
  • Woudenberg: Carlijn Kwakernaak, 10 jaar, De verwoestende puppy. Cijfer: 8.

Week 21

• Baarn: Nog niet bekend
  • Buschoten: Lisa Haandrikman, 9 jaar, Verschrikkelijke vrienden - Manon Sikkel. Cijfer: 9.
  • Eemhuis: Nog niet bekend
  • Hoogland: Laura van Zeben, 9 jaar, Help ik was op tv – Inge Bergh. Cijfer: 10.
  • Leusden: Tom, 5 jaar, Briljante bands en giga geheimen. Cijfer: 10.
  • Vathorst: Mila, 5 jaar, Tropische Jopie – Jarvis. Cijfer: 9.
  • Woudenberg: Robbin van Dieren, 10 jaar, De gorgels en het geheim van de gletscher. Cijfer: 10.

Week 22

• Baarn: Nog niet bekend
  • Bunschoten: Lisa van Achterberg, 7 jaar, Operatie Shoefongfong. Cijfer: 10.
  • Eemhuis: Nog niet bekend
  • Hoogland: Arwen Eysbach, 10 jaar, Spekkie en Sproet – Wachtwoord Amigo. Cijfer: 9.
  • Leusden: Sophie, 6 jaar, Flip en Jip de Kip – Ida Kok – de Haan. Cijfer: 6.
  • Vathorst: Kuba Rasker, 7 jaar, Ninja Kid Van nerd naar Ninja! – Anh Do. Cijfer: 10.
  • Woudenberg: Sara Bos, 10 jaar, Kijk toch uit juf!. Cijfer: 10+.