Waarom zou je eigenlijk geen lid worden van de Bibliotheek?

Zeven waanzinnig goede redenen om direct lid te worden van de Bibliotheek Eemland.

1. Bijna alles is te leen
Met je abonnement krijg je toegang tot 2 miljoen boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd's, dvd's, blu-rays en games. Via de website kan je eenvoudig titels zoeken en reserveren.

2. E-books lenen
Ja, ook e-books zijn te leen via de Bibliotheek. Lekker lezen op je mobiel of tablet!

3. Gratis muziek luisteren
Via de dienst Muziekweb kan je in de Bibliotheek gratis naar muziek luisteren. Ideaal om nieuwe muziek te ontdekken!

4. Kranten en tijdschriften
Abonnementen zijn kostbaar, maar via de Bibliotheek lees je kranten en tijdschriften zonder verdere kosten. Ook digitaal en op je eigen tablet via de app Pressreader.

5. Luisterboeken en seminars
Meer een luisteraar dan een lezer? Via de app Luisterbieb luister je onbeperkt luisterboeken of seminars.

6. Inleveren in elke bibliotheek in Utrecht
Je mag je materialen inleveren in elke bibliotheekvestiging in de provincie Utrecht. Ook buiten openingstijden, via de daarvoor bestemde inleverbrievenbus. 

7. Maximaal besparen
Want voor de prijs van nog geen 2 nieuwe boeken per jaar, ben je een jaar lang lid! En het scheelt ruimte in je eigen boekenkast... Bovendien krijg je als lid ook nog eens korting op culturele activiteiten in en buiten de Bibliotheek, zoals voorstellingen, concerten en lezingen.

 

Waar wacht je nog op?
Meld je vandaag nog aan voor een abonnement! Hieronder een overzicht van onze abonnementen en tarieven.

Geef eens de Bibliotheek cadeau!!

De Bibliotheekbon: het ideale cadeau voor verjaardagen, Sinterklaas of Kerst, voor de vakantie, een geboorte, afscheid van een collega, jubileum, trouwdag, bij een verhuizing of .....zomaar!

Makkelijk: betalen via iDeal!

Leengeld en telaatgeld kunt u eenvoudig betalen met iDeal. Tegelijkertijd kunt u geld in depot storten, zodat toekomstige betalingen direct met uw depot kunnen worden verrekend.

Abonnement voor medewerkers in het onderwijs

Abonnement voor professionals

Bent u werkzaam in het onderwijs als leerkracht, in het voorschools onderwijs of in een instelling in de kinderopvang binnen de regio Eemland? Dan komt u in aanmerking voor een speciaal abonnement. Voorheen het leerkrachtenabonnement of de leerkrachtenpas genoemd.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Wilt u altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Eemland? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief!