Afhaal- en inleverpunt Leusden Zuid blijft gesloten

Gepubliceerd op: 10 oktober 2017 11:28

Afhaal- en inleverpunt Leusden Zuid van de Bibliotheek Eemland, gevestigd in Multi Functioneel Centrum Antares, blijft gesloten. De exploitant van Antares geeft aan geen toekomst te zien voor het punt op de huidige locatie. Omdat de Bibliotheek het punt graag wil behouden voor haar klanten, is zij samen met Woonstichting Leusden op zoek naar een andere locatie om een nieuw afhaal- en inleverpunt van de Bibliotheek Eemland te realiseren.

Het is voor klanten dus niet meer mogelijk om bij dit punt gereserveerde materialen op te halen en geleende materialen weer in te leveren. Mensen die graag een bezoek brengen aan de Bibliotheek zijn van harte welkom bij de dichtstbijzijnde vestiging Leusden Centrum in de Hamershof.