Digitaal vaardige vrijwilligers gezocht voor de Bibliotheek Vathorst en Hoogland

Gepubliceerd op: 8 augustus 2017 15:16

Voor digitale cursussen en workshops in de Bibliotheek Vathorst en de Bibliotheek Hoogland zijn wij op zoek naar digitaal vaardige vrijwilligers. Vindt u het leuk om een cursus of workshop te geven of hierbij te assisteren? Kom dan donderdag 24 augustus om 16.00 uur naar de informatiebijeenkomst in de Bibliotheek Vathorst.

Na een korte kennismaking hoort u om welke cursussen en workshops het gaat. U kunt hierbij denken aan smartphones, tablet, internet of besturingsprogramma’s als Android, iOS of Windows. Verder wordt u geïnformeerd over wat u als vrijwilliger kunt verwachten aan scholing en welke secundaire voorwaarden er zijn.

U bent van harte welkom. Opgeven kan via info@bibliotheekeemland.nl ovv informatieavond vrijwilligers Amersfoort Noord.