Kinderboekenweek 2017: dat wordt griezelen!

Gepubliceerd op: 31 augustus 2017 12:28

Van 4 t/m 15 oktober is het weer Kinderboekenweek. We organiseren ook dit jaar weer geweldige activiteiten rond het thema “Gruwelijk eng!”. Er zijn leuke voorleesfeestjes, spannende Griezellabs en we sluiten de Kinderboekenweek weer groots af met een Kinderboekenfestival. Welkom!

Voorleesfeestjes

Tijdens de voorleesfeestjes wordt er voorgelezen uit het boek 'De hongerige trol' van Elli Woollard. Na het voorlezen kunnen de kinderen hun eigen trol knutselen. Alle kinderen van 5 t/m 8 jaar zijn van harte welkom. Klik hier voor data en tijden.

Griezellabs

In alle vestigingen worden spannende Griezellabs georganiseerd. Tijdens de Griezellabs kun je monsterletters maken, voelen in griezelige voeldozen, slijm maken, luisteren naar een verhaal en nog veel meer. Voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Toegang is gratis. Klik hier voor data en tijden.

Opdrachtenboekje en letterspeurtocht

Ben je tijdens de Kinderboekenweek in de Bibliotheek? Vraag om een opdrachtenboekje met leuke opdrachten die je thuis én in de Bibliotheek kunt maken. Ook kun je in al onze vestigingen een letterspeurtocht doen. Als je de speurtocht klaar hebt, krijg je een leuk prijsje!

Kinderboekenfestival

De Kinderboekenweek wordt op zondag 15 oktober spetterend afgesloten met een Kinderboekenfestival in Het Eemhuis. Eén groot feest met voorstellingen, workshops van bekende schrijvers en creatieve workshops bij Scholen in de Kunst. Voor € 5,- krijgen bezoekers een polsbandje om, waarmee ze door het hele gebouw kunnen deelnemen aan de feestelijke activiteiten. Welkom tussen 13.00 en 17.00 uur! Koop hier je tickets.