Nationale Voorleesdagen: Ssst! De tijger slaapt

Gepubliceerd op: 4 januari 2018 13:05

Woensdag 24 januari gaan de Nationale Voorleesdagen van start! Dit jaar staat het prentenboek "Ssst! De tijger slaapt" van Britta Teckentrup centraal. Wij organiseren weer leuke, leerzame en interactieve activiteiten voor kinderen in de leeftijdscategorie van 2 tot 7 jaar.

Ssst! De tijger slaapt en de dieren willen haar niet wakker maken. Maar ze ligt wel vreselijk in de weg… Gelukkig heeft Kikker een idee: met een ballon zweven ze over de tijger heen. Daarbij kunnen ze wel wat hulp gebruiken. Blaas je mee, zodat alle dieren veilig aan de overkant komen?

Activiteiten

Peuters en kleuters hoeven zich niet te vervelen tijdens de Nationale Voorleesdagen. Bij de Bibliotheek kunnen zij terecht voor deze activiteiten:

Flyer

Voor meer informatie over de Nationale Voorleesdagen en een compleet overzicht van alle activiteiten kunt u ook deze flyer downloaden.

Vier met ons de verjaardag van de tijger!

Om de verjaardag van de tijger groots te vieren, treedt Ruth Bakker op als het stoere meisje Loet en verzorgt Kindertheater Kaboem! ook een voorstelling over "Ssst! De tijger slaapt". Verder kunnen de kinderen terecht bij de voorleessessies van de VoorleesExpress en zijn er cupcakes om te versieren én op te eten. Kinderen kunnen zich ook laten schminken als tijger en meedoen aan een (of meer) van de vier workshops die Scholen in de Kunst die dag organiseert.

Dit feest wil je niet missen! Je hoeft je alleen nog maar aan te melden via deze link. Voor een klein bedrag van € 5,- per persoon zorgen wij voor een onvergetelijke dag voor kinderen én ouders. De entreeprijs is inclusief een kopje koffie, thee of een glas limonade. De kinderen gaan achteraf niet met lege handen naar huis, maar krijgen een goodiebag mee als aandenken aan de verjaardag van de tijger.