WAUW!denberg, ontdek de wereld van duurzaamheid ook in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 2 oktober 2017 11:26

Van dinsdag 10 oktober tot en met zondag 29 oktober staat Woudenberg in het teken van duurzaamheid: WAUW!denberg, want WAUW! wat zijn al veel mensen actief in Woudenberg op het gebied van duurzaamheid. Maar wat zou het mooi zijn als dat er nog meer worden. Daarom een leuk en boeiend programma in Het Cultuurhuis waar ook de Bibliotheek in gevestigd is.

Er zijn vele duurzaamheidsactiviteiten over o.a. wonen, eten, recycling en duurzame relaties. Ontdek de wereld van duurzaamheid door middel van films, lezingen, infomarkt, presentaties en ontmoetingen. Ook voor de jeugd. Meer over de activiteiten is ook te vinden op www.cultuurhuiswoudenberg.nl, www.woudenberg.nl, volg facebook.com/gemwoudenberg.