Scholierenexpositie Kunstroute Hoogland in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 23 mei 2017 08:59

In het weekend van 9, 10 en 11 juni stelt Kunstroute Hoogland de werken van een kunstwedstrijd voor scholen tentoon in de Bibliotheek Hoogland. In het kader van het vijfjarig jubileum van de Kunstroute konden basisschoolleerlingen meedoen aan een wedstrijd waarbij ze zelf (rond het thema “5”), een vrij kunstwerk mochten inzenden. Vanwege deze expositie is de Bibliotheek Hoogland extra geopend op zondag 11 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn de werken tijdens de reguliere openingstijden te bezichtigen.

Stemmen

Het werk van alle schoolwinnaars wordt in het weekend van de Kunstroute in de Bibliotheek geëxposeerd. Voor het beste kunstwerk is er een publieksprijs. Bezoekers (jong en oud) kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete kunstwerk.