Met de auto naar de Bibliotheek Het Eemhuis (Eemplein 71, 3812 EA Amersfoort)

Met de auto naar de Bibliotheek Het Eemhuis

Auto, komend vanaf Amsterdam/ de A1:

• Volg A1/E231 naar Nieuwland, Hoogland
  • Neem afrit 12-Bunschoten-Spakenburg vanaf de A1/E231
  • Neem de Bunschoterstraat/N199 en Maatweg naar de Eemlaan in Industriekwartier, Amersfoort
  • Neem op de rotonde de 2e afslag naar Bunschoterstraat/N199
  • Sla linksaf naar de Maatweg
  • Sla rechtsaf naar de Ringweg Koppel
  • Weg vervolgen naar Industrieweg
  • Sla linksaf naar de Amsterdamseweg
  • Neem op de rotonde de 4e afslag naar Eemlaan
  • Parkeer in parkeergarage Eemplein

Komend uit de richting Utrecht/ A28:

• Volg de A28
  • Neem de afrit 8-Amersfoort vanaf de A28
  • Sla linksaf naar de Hogeweg
  • Weg vervolgen naar Stadsring (ca.1,8 km)
  • Neem op de rotonde de 1ste afslag naar Eemlaan
  • Parkeer in parkeergarage Eemplein

Korting op parkeren mogelijk!

Let op: Bezoekers van Het Eemhuis kunnen korting krijgen op parkeren in Parkeergarage Eemplein. Bezoekers van het Eemhuis krijgen een korting van 20% op het standaard parkeertarief. Aan de kassa van het Eemhuis kan op vertoon van de parkeerkaart gebruik worden gemaakt van dit speciale tarief. U betaalt het parkeergeld bij de betaalautomaat in de parkeergarage zelf.

Voor congresbezoekers geldt een andere kortingsregeling: bij congressen die een hele dag duren kunt u als congresbezoeker een korting krijgen van een maximum tarief van € 7.- per kaart per dag. Hier kunt u om vragen bij de receptie van Het Eemhuis (in de hal op de begane grond). U krijgt dan een extra barcode op uw kaart. U betaalt het parkeergeld verder gewoon bij de betaalautomaat in de parkeergarage zelf.