Vacature: Invalmedewerker espressobar

Voor 3 uur per week (het contract is voor 3 uur, maar bij voorkeur 12-16 uur beschikbaar op declaratiebasis).

De Bibliotheek Eemland is een bruisende organisatie met acht vestigingen, twee servicepunten, achtendertig Bibliotheken op school en twee huiskamerbibliotheken in de regio Eemland. Een organisatie waar enthousiaste collega’s werken die vol goede ideeën zitten. Waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor een gezellige kop koffie. In de Bibliotheek het Eemhuis draagt Espressobar de Draak hieraan bij. Bezoekers komen hier om elkaar te ontmoeten of een activiteit bij te wonen.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

• horeca- en/of barista-ervaring heeft
  • snel en zelfstandig kan werken
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • een hands-on mentaliteit heeft
  • bereid is om indien nodig wat extra te werken (ook avonden en weekenden) bij activiteiten, ziekte/verlof van collega’s etc.
  • enthousiast, creatief, flexibel, stressbestendig en proactief is.

Tijdens jouw werk maak jij voor de gasten de lekkerste espresso's, cappuccino's en lattes. Jij helpt elke gast met een vrolijke lach en probeert hen blij te maken met een extra shot espresso of een heerlijk stukje taart. Naast je barista-werkzaamheden zorg jij er voor dat de espressobar er spik en span uitziet.

Werkzaamheden

• bereiden van kwalitatief hoogwaardige koffie (onder meer: bonen malen, melk opschuimen en opschenken)
  • serveren van de bestellingen
  • verrichten van kassawerkzaamheden
  • schoonhouden en opruimen van de werkplek
  • catering van activiteiten voorbereiden.

Wij bieden

• een baan bij een dynamische organisatie met een brede maatschappelijke functie
  • een informele en collegiale werksfeer
  • een prachtige werkplek in Het Eemhuis in Amersfoort
  • een salaris (met goede secundaire arbeidsvoorwaarden) dat afhankelijk is van opleiding en (relevante) werkervaring

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Siti Ditters, Marloes Kormelink of Irma Gorter, per e-mail bereikbaar via TeamleidersEH@Bibliotheekeemland.nl en telefonisch bereikbaar via 033 - 463 19 14 (op maandag-, dinsdag of donderdagochtend).

Solliciteren?

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan uiterlijk 8 september aanstaande, mail je motivatiebrief en cv naar hr@bibliotheekeemland.nl