Vacature: Toezichthouder

Vanwege ziektevervanging zijn wij voor het team Toezichthouders Eemhuis op zoek naar een toezichthouder die 16 uur per week wil werken en het geen bezwaar vindt om in de avond en in het weekend te worden ingezet. Voor de periode tot en met 31 december 2022.

Het Eemhuis biedt onderdak aan Scholen in de Kunst, Archief Eemland, Kunsthal KaDE en de Bibliotheek Eemland. Iedereen is van harte welkom in het Eemhuis. Het Eemhuis is de plek in het centrum van Amersfoort om te leren lezen, je te ontwikkelen, naar activiteiten te gaan en om af te spreken. Als toezichthouder Eemhuis verzorg je, samen met je collega- toezichthouders en met je collega’s van de frontoffice in het Eemhuis het warme welkom aan de bezoekers.

Als jij:

• het visitekaartje wilt zijn van het Eemhuis en een prettig en rustig verblijfsklimaat kunt en wilt bewaken;
  • bezoekers van het Eemhuis kunt helpen door hen door te verwijzen naar de juiste organisatie, activiteit, persoon of bestemming in het Eemhuis;
  • je steentje bij wilt dragen aan de veiligheid, zorg voor netheid, orde en representativiteit van het Eemhuis;
  • kunt worden ingezet voor uitvoerende werkzaamheden op het gebied van gebouwenbeheer;
  • bereid bent om op alle dagen en avonden van de week te werken;
  • dat graag samen met collega’s doet.

Als jij ook met mensen met uiteenlopende achtergronden en van alle leeftijden kunt omgaan, de Nederlandse taal goed beheerst, stressbestendig en servicegericht bent. Als jij dan tot slot beschikt over een MBO-werk- en denkniveau en over het Bedrijfshulpverlening diploma beschikt of dit bereid bent op korte termijn te behalen. Dan ben jij misschien degene die wij zoeken.

Wij bieden:

• een werkplek in het prachtige Eemhuis in het centrum van Amersfoort;
  • vooralsnog een contract tot en met 31 december 2022 voor 16 uur per week;
  • een rooster waarin je, na overleg, kunt werken op alle dagen van de week, want het Eemhuis is 7 dagen per week open en op 5 avonden;
  • de inschaling van je salaris zal, afhankelijk van recente relevante werkervaring, in schaal 4 (aanloopschaal) of schaal 5 van de cao Openbare Bibliotheken plaatsvinden.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tahsin Bulbul, teamleider Toezicht, via e-mail t.bulbul@bibliotheekeemland.nl. Telefonisch bereikbaar via 06-18454153.

Solliciteren kan door het sturen van een korte motivatie en een cv voor 30 september 2022 per e-mail te sturen aan: hr@bibliotheekeemland.nl. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang. De eerste gespreksronde vindt plaats in week 41 in het Eemhuis in Amersfoort. Eventueel vindt nog een tweede gespreksronde plaats. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.