Vacature Facilitair Coördinator

Wegens uitbreiding van het Facilitair Bedrijf Eemland zijn we op zoek naar een fulltime Facilitair Coördinator
met als hoofdlocatie ICOON 0,6 FTE en in het Eemhuis 0,4 FTE.

Wat ga je doen?

Als Facilitair Coördinator ondersteun je de Facilitair Managers en werk je nauw samen met de andere Facilitair Coördinator (met als hoofdlocatie Het Eemhuis), de facilitair medewerkers en de conciërges van het Vathorst College. In de basis zorg je voor een goed functionerend gebouw, je bent zichtbaar op de werkvloer en bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van het gebouw (Bibliotheek Eemland, Scholen in de Kunst, Archief Eemland, Kunsthal Kade, Kade Café en het Vathorstcollege).

• Je zorgt voor het klein technisch onderhoud voor de gebruikers.
  • Je verzorgt de inkoop en contractbeheer van een aantal diensten.
  • Je begeleid leveranciers en voert controle uit op uitvoering van onderhoudsactiviteiten door de eigenaar.
  • Je draagt zorg voor de veiligheid in en om het gebouw. Denk hierbij aan BHV, doorstroming publiek (bv i.v.m. corona maatregelen), omgaan met perikelen rondom gebouw.
  • Je draagt mede zorg voor het functioneel beheer en organisatie van nuts-, telefonie en ICT-voorzieningen.
  • Je bent verantwoordelijk voor de klachtenregistratie, informatievoorziening en kwaliteitszorg. Oftewel: je bent zichtbaar en aanspreekbaar op de werkvloer. Je hoort wat er speelt, je registreert dit en zorgt dat eventuele acties uitgevoerd worden. Tenslotte ga je na of het probleem goed opgelost is.
  • Binnen het Facilitair Bedrijf Eemland werk je samen in een team en je kunt elkaar vervangen indien nodig. De wisselwerking tussen de 2 Facilitair Coördinatoren is een belangrijke nieuwe ontwikkeling waar je zelf een goede invulling aan kan gaan geven.

Wie zoeken wij?

• Als Facilitair Coördinator ben je een teamplayer met gevoel voor service en menselijke verhoudingen.
  • Je hebt affiniteit met het werken in een dynamische omgeving met jongeren en wil een bijdrage leveren aan hun ontwikkeling. Je zoekt hierin de harmonie en draagt bij aan een positieve relatie met hen.
  • Je hebt technisch inzicht, bent handig en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je bent samenwerkingsgericht en hebt een professionele werkhouding.
  • Je bent flexibel, communicatief vaardig en resultaatgericht.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau (4).
  • Je bent computervaardig en je maakt je nieuwe systemen snel eigen.
  • Indien je in het bezit bent van VCA, BHV of overige (technische) certificaten is dat een pré.
  • Ervaring met een FMIS is een pré.
  • Belangrijk is dat je in de omgeving woont.
  • Je kan meebouwen aan een (deels) nieuw facilitair bedrijf.
  • Werktijden zijn over het algemeen onder kantoortijd. Avonden en weekenden werken wordt bij uitzondering ook verwacht.

Wat bieden wij?

• Een afwisselende en uitdagende baan met variatie voor 36 uur per week, verdeeld over 5 dagen. Geen dag is hetzelfde.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kunsteducatie. Je bent officieel in dienst bij Scholen in de Kunst, maar werkt voor alle gebruikers van de gebouwen.
  • Het salaris is afhankelijk van je werkervaring en opleiding. Inschaling in schaal 8 van de CAO Kunsteducatie met een minimaal brutoloon van € 2566,- en maximaal € 4024,- (tabel vanaf 1 januari 2021).
  • Een inspirerende werkomgeving.
  • Een enthousiast en gedreven team van professionals.

Overige informatie

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Robin Benner (Facilitair Manager ICOON) robinbenner@icoonamersfoort.nl / Annette van der Ham (Manager P&O) hr@scholenindekunst.nl. Startdatum: zo snel als mogelijk. Je kunt je sollicitatie tot en met 15 november 2020 insturen (voorzien van een CV + motivatie) naar:hr@scholenindekunst.nl

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 23 november 2020. Afhankelijk van de maatregelen rond het coronavirus kan (een deel van) de procedure online plaatsvinden. Referenties zijn gewenst. Hiermee wordt contact opgenomen.

Er zijn op dit moment geen resultaten over dit onderwerp beschikbaar.