Vacature: Invalmedewerker Bibliotheek

De Bibliotheek Eemland is een bruisende organisatie met zeven vestigingen, meer dan twintig schoolbibliotheken en twee huiskamerbibliotheken in de regio Eemland. Naast lezen en leesbevordering werken we aan mediawijsheid, zijn we actief op het gebied van schrijven, werken we samen met (lokale) schrijvers en nog veel meer. Onze bibliotheekvestigingen bevinden zich in Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg. Voor deze vestigingen zijn wij op zoek naar een:

Invalmedewerker Bibliotheek (niveau 1)

3 uur per week

Werkzaamheden

• Op een proactieve, vriendelijke en gastvrije manier onze klanten van jong tot oud wegwijs maken in de bibliotheek;
  • Zowel kinderen als volwassenen helpen in hun zoektocht naar het leukste, mooiste of interessantste boek;
  • Meehelpen en meewerken bij activiteiten zoals de Nationale Voorleesdagen, de Kinderboekenweek, de Kinderjury, groepsbezoeken en voorleesfeestjes;
  • De collectie aantrekkelijk presenteren;
  • Samen met collega’s een actieve bijdrage leveren aan de bibliotheek als plezierige en inspirerende verblijfplaats.

We zoeken

Iemand die op mbo 4-niveau werkt en denkt en die affiniteit heeft met literatuur en met digitale media, die klantgericht denkt en handelt en die zelfstandig en snel nieuwe dingen oppakt. Kunnen omgaan met gangbare computerprogramma’s als Word en Excel is een must, kunnen omgaan met BicatWise is een pre. Bereid zijn om de opleiding Inwerksterren en training Bicat te volgen.

Wij bieden

Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een half jaar. Bij goed functioneren kan het
contract (tijdelijk) worden verlengd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en (relevante) werkervaring in schaal 4, cao Openbare Bibliotheken, 8% vakantietoeslag,
3,25% eindejaarsuitkering, werkgeverskortingen op ziektekosten- en andere verzekeringen, 5 weken vakantie, regeling fietsenplan, bijdrage aan sportabonnement en natuurlijk een abonnement op de Bibliotheek.
De werktijden zijn flexibel. In de zomervakanties en rondom de feestdagen zal er meer dan gemiddeld een beroep op je worden gedaan.

Meer informatie?

Neem contact op met Indra Waardenburg, teamleider Woudenberg. Voor vragen is zij bereikbaar op maandagochtend, dinsdag en woensdag via telefoonnummer 033-2863010.

Solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan voor 28 november aanstaande, mail je motivatiebrief en cv naar hr@bibliotheekeemland.nl
De eerste sollicitatiegesprekken zullen gehouden worden op 9 december 2019.