Vacature: Invalmedewerker Bibliotheek

De Bibliotheek Eemland is een bruisende organisatie met 9 vestigingen, 29 schoolbibliotheken en 2 huiskamerbibliotheken in de regio Eemland. We willen dat iedereen mee kan doen in onze maatschappij. Daarom helpen wij mensen met lezen en schrijven, maar ook met het ontwikkelen van mediawijsheid en digitale vaardigheden. We organiseren inspirerende lezingen over relevante thema’s en bieden ruimte aan mensen om elkaar te ontmoeten. En … we hebben natuurlijk ook nog steeds een grote collectie boeken voor wie even lekker weg wil dromen in een andere wereld of juist nieuwe dingen wil leren.

Voor onze regio Eemland zijn wij per direct op zoek naar:

Invalmedewerker Bibliotheek (niveau 1)

Minimaal 3 uur per week

Werkzaamheden

• op een proactieve, vriendelijke en gastvrije manier onze klanten van jong tot oud wegwijs maken in de bibliotheek;
  • zowel kinderen als volwassenen helpen in hun zoektocht naar de juiste informatie, het leukste boek of de populairste dvd;
  • de collectie aantrekkelijk presenteren;
  • samen met collega’s een actieve bijdrage leveren aan de bibliotheek als plezierige en
  • inspirerende verblijfplaats.

We zoeken

• op mbo-4 niveau werkt en denkt en die affiniteit heeft met (jeugd)literatuur en digitale media;
• klant- en servicegericht denkt en handelt, een proactieve houding heeft, stressbestendig is en snel nieuwe dingen oppakt;
• nauwkeurig werkt en communicatief vaardig is;
• om kan gaan met Word en Excel;
• bereid is om op alle vestigingen te werken (Amersfoort (Eemhuis en Vathorst), Baarn, Bunschoten, Hoogland, Leusden en Woudenberg);
• ervaring met BicatWise is een pre;
• bereid is om de opleiding en training Bicat te volgen.

Wij bieden

een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een half jaar. Bij goed functioneren kan het contract (tijdelijk) worden verlengd. Het salaris is afhankelijk van opleiding en (relevante) werkervaring in schaal 4, cao Openbare Bibliotheken, 8% vakantietoeslag, 3,25% eindejaarsuitkering, werkgeverskortingen op ziektekosten- en andere verzekeringen, 5 weken vakantie, regeling fietsenplan, bijdrage aan sportabonnement en natuurlijk een abonnement op de Bibliotheek.
De werktijden worden wekelijks in overleg bepaald (minimaal 2 weken van te voren ontvang je je weekrooster). In de zomervakanties en rondom de feestdagen zal er meer dan gemiddeld een beroep op je worden gedaan.

Meer informatie?

Neem contact op met Indra Waardenburg, teamleider Woudenberg of Marloes Kormelink, teamleider Amersfoort Eemhuis via telefoonnummer: 033 - 4631914.

Solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan voor 1 september aanstaande en mail je motivatiebrief en cv naar hr@bibliotheekeemland.nl
De eerste sollicitatiegesprekken zullen begin september gehouden worden.