Vacature: Docenten Digitale cursussen (vrijwilligers)

In samenwerking met Seniorweb organiseert de Bibliotheek Eemland diverse digitale cursussen. Met het vertrek van twee vrijwilligers zijn we op zoek naar een:

Assistent-docent voor de Cursus Android tablet/smartphone

Als assistent-docent ondersteunt u de docent bij het geven van de cursus Android tablet/smartphone. Voor deze functie bent u in het bezit van een eigen tablet en heeft u voldoende kennis en ervaring in het gebruik hiervan.

De cursus Android tablet/smartphone is inmiddels gestart en bestaat uit 5 lessen op de dinsdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

Docent Cursus iPad/iPhone voor beginners

De cursus iPad/iPhone bestaat uit 5 lessen. Vooraf vindt een intake plaats. De cursus heeft de volgende lesverdeling: 1. instellingen, 2. internet, 3. email, 4. foto’s en video’s, 5. apps. Voor de docent is een uitgebreid lesplan beschikbaar.

De cursus staat gepland voor 22 oktober (intake) t/m 26 november op de dinsdagochtend van van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek het Eemhuis.

Belangstelling?

Wilt u meer weten over de functie of u aanmelden, stuur dan een mail naar vrijwilligers@bibliotheekeemland.nl