Vacature: Medewerker Espressobar

De Bibliotheek Eemland is een bruisende organisatie met zeven vestigingen, twee servicepunten, meer dan vijfentwintig schoolbibliotheken en twee huiskamerbibliotheken in de regio Eemland. De vestigingen zijn een plek voor ontmoeting en verbinding. In de Bibliotheek het Eemhuis draagt Espressobar de Draak hieraan bij. Bezoekers komen hier om elkaar te ontmoeten of een activiteit bij te wonen.

De werktijden in de Espressobar zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en in het weekend van 13.00 – 17.00 uur.
Voor deze Espressobar zijn wij op zoek naar een:

Medewerker Espressobar

Voor 12 uur per week. In eerste instantie betreft het een contract voor een half jaar.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

• horeca- en/of barista-ervaring heeft;
  • snel en zelfstandig kan werken;
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • een hands-on mentaliteit heeft;
  • enthousiast, creatief, flexibel, stressbestendig en proactief is.

Tijdens jouw werk maak jij voor de gasten de lekkerste espresso's, cappuccino's en lattes. Jij helpt elke gast met een vrolijke lach en probeert hen blij te maken met een extra shot espresso of een heerlijk stukje taart. Naast je barista-werkzaamheden zorg jij ervoor dat de espressobar er spik en span uitziet.

Werkzaamheden:

• bereiden van kwalitatief hoogwaardige koffie (onder meer: bonen malen, melk opschuimen en opschenken);
  • serveren van de bestellingen;
  • verrichten van kassawerkzaamheden;
  • schoonhouden en opruimen van de werkplek;
  • catering van activiteiten voorbereiden.

Wij bieden:

• een baan bij een dynamische organisatie met een brede maatschappelijke functie;
  • een informele en collegiale werksfeer;
  • een prachtige werkplek in Het Eemhuis in Amersfoort;
  • een salaris (met goede secundaire arbeidsvoorwaarden) dat afhankelijk is van opleiding en (relevante) werkervaring.

Meer informatie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Siti Ditters, Marloes Kormelink of Irma Gorter, per e-mail bereikbaar via TeamleidersEH@Bibliotheekeemland.nl en telefonisch bereikbaar via 033 - 463 19 14 (op maandag-, dinsdag of donderdagochtend).

Solliciteren

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan uiterlijk 15 november aanstaande, mail je motivatiebrief en cv naar hr@bibliotheekeemland.nl
Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet.

De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op 20 november 2019.