Vacature: Vrijwilliger Computercursus voor beginners!

De computer gebruiken, een mailtje sturen, internetten, social media, eenvoudig toch? Niet voor iedereen. Wel voor jou? Dan kun jij iemand op weg helpen als vrijwilliger voor DigiTaalhuis Amersfoort, Bunschoten, Leusden of Woudenberg!

In een gezellige setting in de Bibliotheek kunnen mensen voor wie het werken met de computer een uitdaging is, rustig oefenen. Er wordt gewerkt met bestaande programma’s en oefenmateriaal. Jij bent aanwezig om ze te helpen wanneer nodig. Dit kan zijn omdat deelnemers vastlopen of even een zetje nodig hebben omdat ze onzeker zijn. Daarnaast is er volop ruimte voor koffie, thee en een praatje. Voor deze mensen gaat er een wereld van digitale mogelijkheden open. Voor jou is het een kans om even uit je bubbel te komen, andere mensen te ontmoeten en nieuwe vaardigheden te leren die in deze functie van je gevraagd worden. Maar het is vooral leuk en zinvol vrijwilligerswerk waarbij je elke keer met een voldaan gevoel weer naar huis gaat.

Als vrijwilliger maak je deel uit van een gezellige poule vrijwilligers die werken met een rooster. Je kunt zelf aangeven hoe vaak je beschikbaar bent.

En daarnaast krijg je ook nog:

• een vrijwilligersovereenkomst met duidelijke voorwaarden,
  • een gratis Bibliotheekabonnement en eindejaarsattentie,
  • begeleiding van een professionele bibliotheekmedewerker en
  • scholingsmogelijkheden.

Iets voor jou?