Vacature: Taalvrijwilliger Baarn

Je wilt je kennis en vaardigheden inzetten, maar ook jezelf uitdagen en nieuwe vaardigheden leren. Naast je werk of studie wil je iets heel anders doen en daarbij ook nog mensen verder helpen. Dit kan als vrijwilliger voor DigiTaalhuis Baarn!

Het Taalcafé is een laagdrempelige en gezellige plek waar bezoekers, die van over de hele wereld naar Nederland zijn gekomen om hier een bestaan op te bouwen, de Nederlandse taal kunnen oefenen. Jij bent aanwezig om ze hierbij te helpen. Je volgt hiervoor een basistraining en leert welke materialen je in kunt zetten.

Het Taalcafé is op dinsdagochtend 10.00-11.30 uur en de woensdagavond van 19.30 - 21.00 uur. In overleg kunnen we kijken wanneer en hoe vaak je beschikbaar bent. En omdat je vrijwilliger wordt bij de Bibliotheek, krijg je een gratis bibliotheekabonnement!

Ja, ik word taalvrijwilliger!

Dus ben je op zoek naar een boeiende en creatieve functie waarbij je andere mensen verder kunt helpen? Of wil je eerst graag nog wat meer informatie? Bel of stuur dan een mail naar Taalconsulent Luciënne van der Peet, 06-30814788 digitaalhuisbaarn@bibliotheekeemland.nl.