Vacature: Tijdelijke StudyshareBOB (toezichthouder)

Herinner je je de stress nog van het eindexamen? En hoe lastig het was om je te concentreren? Help leerlingen en wordt vrijwilliger als StudyshareBOB!

Studyshare

Studyshare is gebaseerd op de pomodoro-techniek en de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Leerlingen studeren in 3 blokken van 45 minuten met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Onder toezicht van de vrijwillige StudyshareBOB worden leerlingen gedwongen zonder socials of mobiel aan de slag te gaan. En jij als vrijwilliger hebt meteen zelf óók de kans om geconcentreerd aan de slag te gaan (je eigen laptop en/of werk mag je meenemen).

StudyShare vindt dit schooljaar drie keer plaats:
- 8 jan t/m 31 jan
- 30 apr t/m 23 mei
- 18 jun t/m 4 jul

De StudyShare-dagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag in de bovenstaande periodes.
- Blok 1: 10.15 tot 13.00
- Blok 2: 13.45 tot 16.30

StudyShare vindt plaats in Bibliotheek Het Eemhuis, Eemplein 71.

We zoeken vrijwilligers die:

• De minimale leeftijd hebben van 25 jaar (i.v.m. leeftijd studenten)
  • Minimaal één blok van 3 uur (10.00-13.00 uur en/of 13.30-16.30 uur) beschikbaar zijn, liefst 4 weken lang

Meer weten?

Stuur een email naar d.scheper@bibliotheekeemland.nl