Het Educatieve Programma

De Bibliotheek Eemland heeft een ruim aanbod aan producten en diensten voor alle voorschoolse instellingen en basisscholen binnen het werkgebied van de Bibliotheek Eemland. Hieronder vallen de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden en Woudenberg. 

Rondleidingen Voortgezet Onderwijs

De rondleidingen kunnen verzorgd worden voor max. 15 personen per groep. Als de groep groter is, wordt er gesplitst en worden de kosten verdubbeld.

Leuke herkenbare tasjes voor de Bibliotheekboeken

Nieuwsbrief Educatie

Kent u onze Nieuwsbrief Educatie al? Speciaal voor het basisonderwijs hebben wij een aparte nieuwsbrief: de Nieuwsbrief Educatie. Vol weetjes en boekentips voor medewerkers in het onderwijs. Wat voor u?

Meld u nu aan

Doe mee met de Monitor op School

Nieuwsbrief Voortgezet Onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs hebben we ook een nieuwsbrief met informatie over de producten van de Bibliotheek en ander nieuws. Voor iedereen die in het voortgezet onderwijs werkt of die geïnteresseerd is.

Meld u aan

Scholenaanbod Kinderboekenweek 2017

Agenda Basisschoolleerlingen

  1. De allereerste Minecraft Mondriaan Bouwwedstrijd

    De allereerste Minecraft Mondriaan Bouwwedstrijd komt in de zomervakantie naar Amersfoort! Op donderdag 17 augustus 2017 kun jij als Minecraft-fan je hart ophalen in het Eemhuis. Jongens en meiden tussen...

    Van 13:00 tot 17:00

    Het Eemhuis

    do 17 aug

Meer

De Bibliotheek op school